برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ولاسکو با یک مربی بدنساز و خبرنگار سایت فدراسیون جهانی به ایران می آید

تهران - سرمربی تیم ملی والیبال ایران هفته آینده به همراه یک مربی بدنساز و خبرنگار سایت فدراسیون بین المللی به کشور باز می گردد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، 'خولیو ولاسکو' ساعت 2 بامداد شنبه هفته آینده (13 اسفند) یکی دیگر از مرخصی های طولانی مدت چند ماه اخیر خود را به پایان می رساند اما این بار دو همسفر نامدار نیز با او به ایران می آیند.

'آندره زورزی' بازیکن اسطوره ای اسبق والیبال جهان که هم اکنون مسئولیت وبلاگ تخصصی فدراسیون بین المللی والیبال را بر عهده دارد و به عنوان خبرنگار ویژه والیبال با FIVB همکاری دارد و 'رومرو فابین ادواردو' مربی نامدار ایتالیایی بدنسازی والیبال دنیا دو همسفر ولاسکو در این سفر هستند.

زورزی برای بررسی و تماشای مرحله پلی آف لیگ برتر به کشورمان سفر می کند و ادواردو برای حضور در کادر فنی تیم ملی.

آندره زورزی در 29 جولای 1965 در نوآله استان ونیز متولد شد و با 201 سانتیمتر قد 325 بار پیراهن تیم ملی والیبال را بر تن کرد.

این آبشار زن قهار ایتالیایی که اغلب در پست قطر پاسور بازی می کرد در سال های 90 و 91 با ارزش ترین بازیکن و سال 92 به عنوان بهترین سرویس زن جهان انتخاب شد.

2 بار عنوان قهرمانی جهان را در سالهای 1990 - 1994، 3 مرتبه مدال طلای اروپا را در سالهای 1989 - 1993 - 1995، 4 بار قهرمانی لیگ جهانی در سالهای 1990 – 991 - 1992 - 1994 و مدال نقره بازیهای المپیک آتلانتا در سال 1996 برخی از عناوین جهانی و قاره ای وی است.

رومرو فابین ادواردو نیز با سابقه ای پربار به ایران می آید تا با پیوستن به کادر فنی تیم ملی، بازیکنان ایران را برای حضور در رقابت های انتخابی المپیک 2012 لندن آماده کند.

2024**1553

تاریخ: 1390/12/6
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: