تمرینات تیم فوتسال حجاب قزوین برای نیم فصل دوم آغاز شد
'آمنه محمودی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از چند روز استراحت به بازیکنان، از امروز تمرینات خود را در سالن ورزشی غدیر از سر گرفته ایم.
وی با اشاره به اینکه در ادامه روزهای هفته، تمرینات خود در سالن ورزشی شهید بابایی دنبال خواهیم کرد، یادآور شد: به جز 'فاطمه اعتدادی' که برای دیدار مقابل روسیه در اردوی تیم ملی به سر می برد و تنها غایب تیم ما است، تمامی بازیکنان حجاب در تمرینات این تیم حضور دارند.
سرمربی تیم فوتسال حجاب قزوین، وضعیت جسمی بازیکنان خود را خوب دانست و گفت: با آغاز تمرینات خود تا روز پنج شنبه هفته جاری که اولین دیدار از دور برگشت خود را مقابل فردوسی مشهد پیش رو خواهیم داشت، به مرز آمادگی مناسبی دست پیدا خواهیم کرد.
محمودی در پایان خاطرنشان کرد: تیمش با وجود شرایط نامناسب مالی در مقایسه با سایر تیم ها در نیم فصل دوم نیز رقابت تنگاتنگی را با حریفان خود در بالای جدول خواهد داشت.
تیم فوتسال حجاب قزوین هم اکنون در رده سوم جدول رده بندی لیگ برتر فوتسال بانوان باشگاه های کشور قرار دارد.
7392/ 614/ 1644/1647
















