در دیداری تدارکاتی رقم خورد ؛پیروزی پرسپولیس برابر یک تیم دسته اولی با گل بازیکن حریف!
به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تدارکاتی تیمهای فوتبال پرسپولیس و پیکان که از ساعت 11 صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد، در نهایت با برتری یک بر صفر پرسپولیس به پایان رسید.
در ابتدای این بازی که در قالب سه نیمه 30 دقیقهای برگزار شد، در آخرین ثانیههای نیمه نخست، محمدرضا طهماسبی به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. ضمن اینکه در جریان این بازی ضربه ایستگاهی مهدی مهدویکیا به تیر دروازه تیم پیکان برخورد کرد.
مصطفی دنیزلی برای این دیدار که در حضور علی پروین برگزار شد، در ابتدا از ترکیب ادوکوویچ، محمد نصرتی، شیث رضایی، مجتبی شیری، مهرداد پولادی، ممدوتال، سامان آقا زمانی، حسین بادامکی، مهدی مهدویکیا، جواد کاظمیان و هادی نوروزی استفاده کرد که مهمترین تغییر استفاده از میثاق معمارزاده در درون دروازه در نیمه سوم بود.
پیش از آغاز این بازی، نیکبخت واحدی در کنار ماشین خود، با مصطفی دنیزلی روبرو شد که دیدار و گفتگوی آنها بسیار جالب بود. محمد پروین هم به همراه نیکبخت، قبل از شروع مسابقه با کادر فنی و بازیکنان تیم پرسپولیس دیدار کردند.
وحید هاشمیان، مهرداد اولادی، ایمون زاید، حمید علی عسگر و علیرضا محمد به دلیل مصدومیت در این بازی به میدان نرفتند که در این بین وحید هاشیمان زودتر از سایر نفرات ورزشگاه را ترک کرد.
فرهاد کاظمی سرمربی تیم فوتبال پیکان هم پیش از آغاز این بازی با علی پروین مدیر راهبردی باشگاه پرسپولیس و مصطفی دنیزلی سرمربی این تیم دیدار و گفتگوی جالب و گرمی داشت.
















