برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تجلیل از بهرام افشارزاده پیشکسوت ورزش کشور

تهران -مراسم تجلیل از ده ‌ها پیشکسوت و قهرمان ورزشی عصر روز گذشته توسط اداره ورزش و جوانان شمیرانات برگزار شد و طی آن از سوی علی پروین، محمد نصیری و عبدالله موحد با اهدای جوایز و لوح تقدیر از بهرام افشارزاده تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا،این مراسم که شب گذشته برگزار شد از پیشکسوتان و قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی تقدیر به عمل آمد،اما نکته قابل توجه آنکه در حالی که در بیشتر مراسم‌های تجلیل، بهرام افشارزاده دبیر کمیته ملی المپیک از ورزشکاران حوزه‌های مختلف با اهدای جوایز تقدیر می‌کرد، این بار مسوولان برگزاری مراسم، از علی پروین، محمد نصیری و عبدالله موحد خواستند تا بر روی سن بروند و با اهداء جوایز و لوح تقدیر از بهرام افشارزاده قدردانی کنند.

افشارزاده در این مراسم گفت:‌ اگر در هر کاری عشق و علاقه وجود داشته باشد، انسان موفق می‌شود.

وی افزود:‌ من همیشه با عشق به مردم ایران و انگیزه خدمت به کشورم خالصانه تلاش کردم و از این پس هم با تمام انگیزه در راه پیشرفت ایران کار خواهم کرد.

در ادامه از تمامی مدیران اسبق اداره ورزش و جوانان شمیران با اهدای جوایز قدردانی شد و چهره‌های شناخته شده‌ای همچون محمدرضا مژده‌ای، منصور شمشیردان، محمد مایلی کهن، زمان آبادی، محمود پازوکی نژاد، مهدی اربابی، مصطفی شهرکی، سید حسین حسینی، غلامرضا جهانگیری، گودرز حبیبی، مجتبی طاهری عطار، عباس خزایی ، شهراد کیانی، حمیدرضا گرشاسپی و خانواده مرحوم قدرت‌الله شجاعیان به سبب سال‌های خدمت در این منطقه مورد تشویق حاضران و قدردانی از طرف مسئولین قرار گرفتند.

مراسم تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان و معرفی باشگاه‌های برتر شمال تهران و شمیران با اجرای زنده موسیقی توسط فریدون اسرایی پیگیری شد و در پایان نیز 10 باشگاه برتر منطقه شمیرانات در رده بانوان و آقایان معرفی شدند.

1346/

تاریخ: 1390/12/7
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: