برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کفاشیان گزینه مناسبی است /ورزشکاران در سال جدید غرور آفرینی کنند

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با اشاره به انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: کفاشیان، با توجه به تجربه چهار سال مدیریت در فوتبال گزینه مناسبی است.

حسین کلانی در حاشیه مراسم تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی منطقه شمیرانات اظهار کرد: به نظرم این مراسم فوق‌العاده بود و مسئولان اداره ورزش و جوانان شمیران با شایستگی این مراسم را برگزار کردند و زحمت زیادی کشیدند. من از طرف خودم و سایر دوستانم تشکر می‌کنم و برای همه این جوانان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. همین جوانان آینده‌ساز این مملکت هستند و امیدوارم مسئولان خواسته‌های آنان را در اختیارشان بگذارند. تمام صحبت‌هایی که رنجبر و اربابی مطرح کردند و از طرف همه خانواده‌های شمیران برخواست و امیدوارم به این خواسته‌ها توجه شود.

کلانی در پاسخ به سوالی درباره انتخابات فدراسیون فوتبال تاکید کرد: من زیاد در جریان رویدادهای انتخابات نیستم و زیاد هم با مسئولان ارتباط ندارم اما به نظرم کسانی که در حال حاضر ثبت نام کرده‌اند همگی شایستگی تصدی این پست را دارند. من شناخت کمتری از بعضی افراد دارم اما شناختی که از کفاشیان دارم این است که وی تجارب بسیار خوبی در این چهار سال پیدا کرده و علاوه بر آن از قهرمانان خوب این مملکت بوده و حالا در فوتبال هم تجربه کسب کرده است. امیدوارم با برنامه‌ریزی‌ها و قوانین جدیدی که تدوین شده و یک مقدار دست روسا و مسئولین را بازتر کرده است نتیجه بهتری بگیریم.

قهرمان و پیشکسوت دنیای فوتبال با اشاره به روزهای پایانی سال و نزدیکی نوروز گفت: به عنوان یک شهروند معتقدم هر کس نام ایران را یدک می‌کشد، با همین عرق ملی توان مضاعفی می‌یابد که به وطن و مسلک و مردم خود خدمت کند و قطعا ورزشکاران ایران هم در سال جدید کوشا خواهند بود تا برای ایران غرور آفرین باشند. مطمئن هستم جوانان و ورزشکاران و مسئولان ما همه و همه تلاش می‌کنند تا نقاط ضعف گذشته را برطرف کنند و برای ایران در سال جدید افتخارآفرین باشند و از همین روز عید را به همه تبریک می‌گویم.
تاریخ: 1390/12/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: