علیرضا محمد: حضور ورزشکاران در انتخابات اهمیت زیادی دارد
تهران - بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است، حضور ورزشکاران در انتخابات مجلس شورای اسلامی اهمیت بسیار زیادی دارد.
'علیرضا محمد' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: به عنوان یک ورزشکار به طور حتم در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت خواهم کرد و این وظیفه تمام اقشار جامعه است.
وی ادامه داد: حضور ورزشکاران در انتخابات به عنوان الگوهای جامعه بسیار مهم است زیرا آنها الگوی جوانان کشورمان هستند.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: اطمینان دارم تمام اقشار جامعه برای نشان دادن همبستگی در انتخابات شرکت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: به عنوان یک ورزشکار از مردم کشورم می خواهم به طور حتم در انتخابات شرکت کنند زیرا این انتخابات برای نشان دادن همدلی ما بسیار مهم است.
وی اظهار داشت: مردم ما همیشه وفاداری خود را به انقلاب نشان داده اند و اطمینان دارم این بار نیز بار دیگر در کنار هم حضور خواهیم داشت.
9118 / 1589
تاریخ: 1390/12/8
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















