برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نگاه ویژه رسول خادم به نتایج رقابتهای جام تختی

تهران- رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام جایزه بزرگ تختی در حالی در روزهای 19 تا 21 اسفندماه در تهران برگزار می‌شود که این پیکارها با توجه به اهداف پیش روی آزادکاران اهمیت فراوانی برای مدیر فنی تیم های ملی دارد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا؛ تمرینات تیم ملی کشتی آزاد هم اکنون برای حضور مسابقات جام تختی و همچنین رقابت‌های گزینشی المپیک در خانه کشتی در حال اجراست که مطمئنا رسول خادم به عنوان مدیر فنی تیم های ملی نگاه ویژه ای به این میادین دارد.

در همین راستا 'علیرضا رضایی' یکی از مربیان تیم ملی کشتی آزاد به سایت فدراسیون گفت: تمرینات تیم ملی در حال حاضر سه مرحله دارد. یکی برای مسابقات گزینشی، یکی برای جام تختی و دیگری برای جام جهانی و تورنمنت‌های پیش رو است و نشان می دهد که ما کار بسیار سختی در پیش داریم.

وی به اهمیت جام تختی برای کادر فنی اشاره کرد و گفت: با تصمیم رسول خادم این مسابقات مرحله دوم انتخابی تیم ملی است. به همین دلیل ما بسیاری از چهره‌های شاخص خود را برای این مسابقات فرا خوانده‌ایم و به دقت عملکرد کشتی‌گیران را زیرنظر داریم. ضمن اینکه با توجه به اهمیت جام تختی به عنوان جایزه بزرگ فیلا در هر وزن 6 کشتی‌گیر را دعوت کرده ایم تا بر جذابیت رقابت‌ها افزوده شود.

رضایی در خاتمه به برنامه های کادر فنی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های گزینشی المپیک اشاره کرد و افزود: روند کارها به خوبی پیش می‌رود به هرحال کار ما در قزاقستان سخت است و با توجه به اعمال نفوذ قزاق‌ها و ازبک‌ها و اتفاقات پیش آمده در کره جنوبی در فینال وزن 60 کیلوگرم، باید خود را برای هر مسئله‌ای آماده کنیم.

9162**1440

تاریخ: 1390/12/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: