ابراز خشنودی علی دایی از عنوان چهارمین گلزن برتر آسیا
شهرری -'علی دایی' سرمربی تیم فوتبال راه آهن گفت: با اینکه پنج سال پیش از فوتبال خداحافظی کردم اما باز هم به عنوان چهارمین گلزن برتر 10 سال اول قرن 21 آسیا انتخاب شدم و از این بابت خوشحال هستم.
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال چند روز پیش 'علی دایی'مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان را به عنوان چهارمین گلزن برتر 10 سال اول قرن 21 آسیا انتخاب کرد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه راه آهن شهرری، وی افزود:اگر در این پنج سال نیز به فوتبال ادامه میدادم شاید میتوانستم رده بهتری بدست آورم ولی به هر حال کسب اینگونه عناوین برای من مهم نیست و فعلا فقط به موفقیت تیم راهآهن فکر میکنم.
سرمربی راهآهن خاطر نشان کرد: از تعطیلات لیگ برتر نهایت استفاده را میبریم و قرار است اردویی در امارات بر پا کنیم تا به آمادگی کامل برسیم و با شروع مجدد لیگ برتر با قدرت مقابل حریفان ظاهر شویم.
688/
تاریخ: 1390/12/9
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ، ، ،
















