برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عباسی: انتخابات فوتبال شفاف و قانونی پیش رفته است

وزیر ورزش و جوانان با اعلام اینکه تاکنون انتخابات فدراسیون فوتبال شفاف و قانونی پیش رفته است، گفت: هر فردی که در نهایت مورد تایید اعضای مجمع قرار داشته باشد، مورد حمایت وزارتخانه نیز است.

به گزارش ایرنا، وزیر ورزش و جوانان در گردهمایی باشگاه های خصوصی فوتبال اظهار داشت: فدراسیون‌های ورزشی به عنوان موسسه عمومی غیر دولتی زیر نظر وزارت ورزش و جوانان فعالیت می‌ کنند.

وی افزود: همه دوستانی که می‌ توانستند ثبت نام کنند در انتخابات حاضر شدند.

وزیر گفت: انتخابات فدراسیون‌ها مانند انتخابات مجلس نیست که مردم رای دهند بلکه اعضای مجمع در یک انتخابات داخلی شخص مورد نظر را انتخاب می‌کنند.

وی اظهار داشت: تاکنون همه چیز خیلی شفاف، مناسب و قانونی پیش رفته است بنابراین امیدوارم مجمع فدراسیون فوتبال با نظارت وزارت ورزش در روز موعود برگزار شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره برگزاری نشست امروز با مدیران خصوصی یادآور شد: اقدام امروز یکی از برنامه های متداول وزارتخانه است چرا که فرصتی برای ارتقای جایگاه ورزش کشور است.

وزیر ورزش در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص وضعیت باشگاه های استقلال و پرسپولیس نیز گفت: بر اساس ظرفیت قانونی تلاش می‌ کنیم زودتر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس واگذار شود و مقدمات این کار را هم فراهم می‌ کنیم.

عباسی تصریح کرد: از نظر قانونی تا پایان سال 93 مهلت داریم تا این کار را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: تصویب سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی و ابلاغ آن، ظرفیت‌های گسترده‌ای را در بخش‌های مختلف همراه با توسعه بخش خصوصی ایجاد می‌کند اما در ورزش و امور فرهنگی چون بسترهای سرمایه‌ گذاری آماده نیست و افراد نسبت به اقتصادی بودن فعالیت در ورزش تردید دارند، کارها کند پیش می‌ رود.

وی افزود: هم اکنون تعداد زیادی از باشگاه‌ها به صورت غیر دولتی اداره می‌شوند.

1346/1647

تاریخ: 1390/12/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: