برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پیشکسوتان فوتبال ورزشگاه آزادی تهران را ترک کردند

تهران - پیشکسوتان فوتبال کشور که برای تماشای دیدار تیم های ایران و قطر در ورزشگاه آزادی تهران حضور یافته بودند، به دلیل جایگاه نامناسبی که برای آنها در نظر گرفته شده بود ورزشگاه را ترک کردند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، حدود 20 پیشکسوت نامدار فوتبال کشور از جمله 'حسن روشن'، 'محمود یاوری' و 'فرامرز ظلی' که برای تماشای دیدار تیم های ایران و قطر به ورزشگاه آزادی تهران رفته بودند،‌ در فاصله چند دقیقه به آغاز این دیدار، ورزشگاه را ترک کردند.

فدراسیون فوتبال، محلی را در پایین جایگاه برای آنها در نظر گرفته بود که این پیشکسوتان جایگاه انتخاب شده را مناسب ندانسته و در اقدامی جمعی با حضور در کنار زمین چمن از طریق تونل، ورزشگاه آزادی تهران را ترک کردند.

این برای چندمین بار در فوتبال کشور است که پیشکسوتان به دلیل رفتار نامناسب مسوولان، ابراز ناراحتی می کنند.

3783 / 1589

تاریخ: 1390/12/10
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: