تساوی ایران و قطر در نیمه نخست
به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا، در این دیدار که از گروه پنجم آسیا و درادامه رقابت های مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در ورزشگاه آزادی درجریان است، 'اشکان دژاگه' دردقیقه 4 برای تیم ملی کشورمان و 'احمد خلفان' در دقیقه 8 از روی نقطه پنالتی برای تیم ملی قطر گلزنی کردند.
ملی پوشان کشورمان این بازی را هجومی آغاز کرده و در دقیقه چهارم به روی ارسال زیبای مهرداد پولادی، و ضربه سر 'اشکان دژاگه' به گل دست یافتند.
درادامه و درحالی که ملی پوشان کشورمان تاحدودی میانه میدان را رها کرده بودند بازیکنان تیم ملی قطر حملاتی را طراحی و با خطای سید مهدی رحمتی به ضربه پنالتی دست یافتند. 'خلفان' این ضربه را در دقیقه 8 به گل تبدیل کرد.
ملی پوشان کشورمان پس از این گل، بازهم چهره هجومی به خود گرفته و حملاتی را انجام داده که بی دقتی مهاجمان سبب شد تا گل دوم به دست نیاید.
در نهایت نیمه نخست با تساوی یک بر یک به اتمام رسید.
9144**1440
















