برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تساوی مقابل شیرین فراز کمترین حق تیم ما بود

کرمانشاه - سرمربی تیم فوتبال گهر زاگرس، با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش مقابل شیرین فراز کرمانشاه، تساوی مقابل این تیم را کم ترین حق تیم خود عنوان کرد و گفت: می توانستیم برنده این مسابقه باشیم اما در نهایت به تساوی دست یافتیم.

'داوود مهابادی' روز چهارشنبه و پس از پایان دیدار تیم های فوتبال شیرین فراز کرمانشاه و گهر زاگرس که به تساوی یک بر یک

انجامید، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تیم گهر زاگرس توانست بازی خوبی از خود به نمایش بگذارد.

وی افزود: تیم شیرین فراز در این مسابقه به بازی قدرتی و فیزیکی روی آورد و در طول مسابقه فقط به دفاع کردن پرداخت و این بازیکنان گهر زاگرس بودند که بر بازی مسلط بوده و موقعیت های خوبی را نیز خلق کردند اما نتوانستند به خوبی از آن ها استفاده کنند.

مهابادی همچنین در خصوص داوری این مسابقه گفت: من احساس کردم مظفری زاده داور مسابقه بیش از حد مراعات تیم میزبان را می کند و از اخراج دو بازیکن شیرین فراز کرمانشاه خودداری کرد.

وی در پایان با اشاره به وضعیت تیمش در جدول رده بندی گروه دوم خاطرنشان کرد: ما پنج مسابقه حساس دیگر پیش رو داریم که باید برای پیروزی در آنها تلاش کنیم و امیدوارم با کسب نتایج لازم بتوانیم حداقل رتبه دوم گروه را کسب کرده و به مسابقه پلی آف صعود کنیم.ک/3

7458/567

1589

تاریخ: 1390/12/10
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: