برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پس از اردوی کیش؛مس سرچشمه در کرمان می‌ماند/ سه میلیاردتومان برای استانداردسازی ورزشگاه

اردوی تیم فوتبال مس سرچشمه در کیش به پایان رسیده است و این تیم تا چند هفته آینده در ورزشگاه شهید باهنر کرمان تمریناتش را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرینات تیم فوتبال مس سرچشمه بعد از یک روز استراحت از امروز شنبه در کرمان آغاز می‌شود و با توجه به درخواست کادر فنی، این تیم در کرمان تمریناتش را ادامه می‌دهد. با توجه به اینکه تمام مسابقات مس سرچشمه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود، کادر فنی از مدیران باشگاه خواسته‌اند که تمرینات تیم از سرچشمه به کرمان منتقل شود و به همین خاطر سرچشمه‌ای‌ها تا چند هفته آینده در کرمان می‌مانند.

علاوه بر این هفته گذشته بحث استانداردسازی ورزشگاه اختصاصی مس سرچشمه با اختصاص مبلغی در حدود سه میلیارد تومان آغاز شده است. سکوهای تماشاگران یکی از ضلع‌های استادیوم سرچشمه پوشیده است اما بخش عمده استانداردسازی این استادیوم به سکوسازی و نصب 2 هزار صندلی در ضلع دیگر مربوط می‌شود. ضمن اینکه نورافکن‌های مناسب و استاندارد هم خریداری شده است و بزودی این نورافکن‌ها در جایگاه‌های در نظر گرفته شده نصب می‌شود.

شاید چمن استادیوم سرچشمه تنها نقطه قوت این استادیوم باشد که به خاطر شرایط جوی و برگزاری بازی‌های تیم در کرمان از وضعیت خوبی برخوردار است.


تاریخ: 1390/12/13
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: