برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باشگاه فوتبال سوییسی با مالکیت یک ایرانی ورشکست شد

تهران - باشگاه فوتبال 'سروت' ژنو سوییس که مالک آن یک تاجر ایرانی به نام 'مجید پیشیار'‌است اعلام ورشکستگی کرد.

به گزارش منابع خبری، پیشیار از سال 2008 مالکیت این باشگاه را بر عهده دارد اما باشگاه از سال 2005 به این سو برای دومین بار است که ورشکسته می شود. دلیل این ورشکستگی نیز بدهی 5 میلیون فرانکی باشگاه اعلام شده است.

پیشیار بعد از اعلام ورشکستگی با انتشار بیانیه ای از عدم حمایت های مالی دولت ژنو و همچنین چرخه مالی باشگاه ابراز ناامیدی کرد.

وی سال گذشته 'روبرت هنسلر' از مقامات عالی رتبه دولتی ژنو را به عنوان نایب رییس باشگاه انتخاب کرد تا حمایت دولت را به دست آورد اما اکنون باشگاهش به مرحله ای رسیده که فقط تزریق پول نقد از سوی مالکان جدید می تواند جلوی ورشکستگی آن را بگیرد.

روزنامه 'لو متن' روز جمعه گزارش داد، دو گروه برای خرید باشگاه ابراز تمایل کرده اند ولی تا کنون جزییات پیشنهاد آنها منتشر نشده است.

باشگاه سروت که سابقه آن به سال 1890 بر می گردد پیش از این نیز در زمان مالکیت 'مارک روژه' فرانسوی اعلام ورشکستگی کرده بود. وی مدتی بعد از اعلام بدهی 10 میلیون فرانکی، به جعل اسناد مالی محکوم شد. سروت در آن زمان به دسته سوم سقوط کرد اما به سرعت توانست به دسته دوم صعود کند.

این تیم در زمان مالکیت پیشیار به 'گرنات' به معنی 'لعل' مشهور شد و موفق شد در سوپر لیگ فصل 2011/2012 حضور پیدا کند اما پس از آن دچار مشکلات مالی شد به طوریکه دستمزد بازیکنان به پایین ترین حد خود رسید.

ورشکستگی سروت برای پیشیار که به قول خودش یک هوادار دو آتشه فوتبال است، دومین شکست در این عرصه خواهد بود.

وی در سال 2004 نیز از طریق شرکتش به نام 'گروه 32' مالکیت باشگاه آدمیرا واکر از تیم های مطرح اتریش را بر عهده گرفت. اما این تیم هم دچار مشکلات مالی شد و در عرض سه سال به دسته سوم سقوط کرد. این باشگاه در سال 2007 با بدهی 3.2 میلیون فرانک تا مرز نابودی پیش رفت.

9126**1553

تاریخ: 1390/12/13
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: