کوزه گری: دیگر در مورد حواشی به وجود آمده در هندبال صحبت نمی کنم
'جلال کوزه گری' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص برخی حواشی به وجود آمده در هندبال کشورمان پس از بازگشت از مسابقه های هندبال جام ملت های آسیا و انتخابی جام جهانی در عربستان سعودی توضیحاتی ارایه کرد و افزود: دیگر در مورد این مسایل حاشیه ای با هیچ رسانه ای صحبت نخواهم کرد.
وی اظهار داشت: در تیمی که به عربستان اعزام کردیم نه به دنبال جوانگرایی بودیم و نه به دنبال بازیکن سالاری، بلکه ملی پوشانی عازم این مسابقات شدند که با تمام وجود در خدمت تیم ملی هندبال کشورمان بودند.
رییس فدراسیون هندبال با اشاره به ویژگی ها و نظم خاص مورد نظر 'ایویکا ریمانیچ' سرمربی تیم ملی هندبال گفت: پس از بازگشت تیم ملی از رقابت های انتخابی بازی های المپیک لندن، در نشستی با ریمانیچ، ایرادهایی در خصوص مواردی از جمله توجه خاص به نحوه رفتار خود از ریمنایچ گرفتم و به این مربی تذکراتی دادم.
کوزه گری افزود: پس از ارایه این تذکرات به ریمانیچ، در تماسی با 'مصطفی ساداتی' یکی از بازیکنان با سابقه تیم ملی که جزو هندبالیست های معترض بود، اعلام کردم که نحوه رفتار و تمرینات ریمانیچ در تیم ملی تغییر کرده است.
وی ادامه داد: از ساداتی خواستم تا او و سایر دعوت شدگان به اردوی آماده سازی تیم ملی در تمرینات شرکت کنند اما با توجه به قسم این بازیکنان مبنی بر اینکه 'تا ریمانیچ سرمربی تیم ملی هندبال است در تیم ملی بازی نخواهیم کرد' در اردوی تیم ملی هندبال حاضر نشدند.
رییس فدراسیون هندبال در پاسخ به این پرسش که 'آیا قبول دارید موضوع حضور ملی پوشان معترض در تیم ملی به شکل درستی مدیریت نشد؟' اظهار داشت: این موضوع را خوب مدیریت کردیم چرا که بازیکنی که برای فدراسیون تعیین تکلیف می کند و می گوید تا سرمربی را تغییر ندهید نمی آییم، مثمر ثمر نخواهد بود.
کوزه گری در خصوص نبود آنالیزور به همراه تیم ملی در مسابقه های جام ملت های آسیا و انتخابی جام جهانی در عربستان گفت: توجه به مسایل علمی کمک شایانی به تیم ملی می کند و به این موضوع توجه خواهیم داشت اما در آن برهه نیازی به حضور آنالیزو در کنار تیم ملی احساس نشد.
وی افزود: اعتقاد داشتم کادر فنی تیم ملی هندبال به این موضوع اشراف دارد.
رییس فدراسیون هندبال در خصوص حواشی به وجود آمده در قسمت بانوان نیز گفت: تمامی هندبالیست های مستعد به تیم ملی بانوان دعوت شده اند و در این خصوص مشکلی وجود ندارد.
کوزه گری در پایان تصریح کرد: دیگر با هیچ رسانه ای در خصوص حواشی به وجود آمده در تیم ملی و همراهی نکردن تعدادی از دعوت شدگان به تیم ملی برای حضور در مسابقه های جام ملت های آسیا و انتخابی جام جهانی در عربستان صحبت نمی کنم.
به گزارش ایرنا، تعدادی از کارشناسان هندبال کشورمان پس از کسب مقام پنجمی تیم ملی هندبال ایران و بر باد رفتن رویای صعود به جام جهانی در هفته های اخیر اعلام کردند، در صورتی که تیم ملی کشورمان با هندبالیست هایی که به مقام نایب قهرمانی بازی های آسیایی 2010 گوانگ ژو چین دست یافتند، در مسابقه های جام ملت های آسیا و انتخابی جام جهانی شرکت می کرد، می توانست با قرار گرفتن در بین سه تیم برتر این مسابقه ها به جام جهانی اسپانیا صعود کند.
برخی از آنان معتقدند، مدیریت ضعیف مسوولان فدراسیون هندبال به نوعی فرصت سوزی در مقطع کنونی بوده است.
1346/7537
1589
















