برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در نبود عربستان و چین باید مستقیم به جام جهانى صعود کنیم

مهدى پاشازاده، بازیکن سابق تیم ملى فوتبال گفت: عربستان و چین در مرحله بعدى نیستند و از نظر تئورى و عملى باید به جام جهانى صعود کنیم اما همه چیز بستگى به عملکرد خودمان دارد.او در خصوص تساوى تیم ملى مقابل قطر اظهار داشت: ما وضعیت ایده آلى نداریم و تیم ایده آلى هم نداریم چون تیم ملى ما هنوز شکل نگرفته است. اشکان دژاگه در این شرایط مى آید و ۲ گل مى زند اما هنوز تیم ما هماهنگ نیست. الان فقط باید دنبال هماهنگى بازیکنان تیم ملى باشیم تا در دور بعد نتایج خوبى کسب کنیم.

وى درخصوص حذف عربستان و بحرین در این مرحله گفت: حذف عربستان جاى سوال دارد. بحرین تیم خوبى بود و بهتر از قطر بود اما باخت سنگینى که مقابل ما در تهران داشت، وضعیت روحى آنها را خیلى خراب کرد. عربستان بهترین تیم عربى است و نفوذ زیادى در AFC دارد و حذف آنها جاى سوال دارد اما باید به فکر آینده خودمان باشیم.وى در پاسخ به این سوال که چه پیش بینى ازدوربعدى مسابقات دارد، گفت: شانس خیلى خوبى براى صعود به جام جهانى داریم. استرالیا، ژاپن، کره جنوبى و ایران مدعیان اصلى هستند و ازبکستان هم یکى از مدعیان است که مى تواند دردسر ساز باشد. ما شانس زیادى داریم و حتى شانس حضور در مرحله پلى آف هم هست اما باید از اول محکم کار کنیم تا کارمان به اما و اگر نرسد.

اگر بخواهیم با حضور عمان، قطر و لبنان کارمان به پلى آف بکشد، یعنى اینکه کارمان ایراد دارد.بازیکن سابق تیم ملى ادامه داد: ما باید به طور مستقیم به جام جهانى صعود کنیم. عربستان و چین در این مرحله نیستند و از نظر تئورى و عملى باید به جام جهانى صعود کنیم اما همه چیز بستگى به عملکرد خودمان دارد.پاشازاده درخصوص عملکرد خوب اشکان دژاگه و احتمال ادامه این روند در تیم ملى گفت: بازى اول همیشه سخت است چون هماهنگى لازم وجود ندارد اما با این عملکرد الان اشکان روحیه خوبى دارد و تماشاگران هم از او حمایت مى کنند. بازیکنان و مربى تیم ملى هم به او اعتقاد دارند که اتفاق خیلى مثبتى براى تیم ما است و امیدوارم این روند براى دژاگه ادامه داشته باش

تاریخ: 1390/12/13
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: