باید توجه ویژه ای به ورزش جامعه کارگری شود
محمد سلطانی روز یکشنبه در بازدید از تاسیسات و اماکن ورزش کارگری استان آذربایجان شرقی اظهارکرد: تجهیز و تکمیل فضاهای ورزشی از برنامه های راهبردی این وزارتخانه است.
وی افزود: توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی در سطوح مختلف یکی از برنامه هایی است که استان آذربایجان شرقی نیز نگاه عالی و مثبتی به این امر در استان دارد.
سلطانی، برگزاری رویدادهای ورزشی و بین المللی با کشورهای همسایه و همایش های ورزشی و فرهنگی را ضروری خواند و گفت: از سیاست ها و خط مشی این وزارتخانه برگزاری رویدادهای ورزشی در سطح کشور و بین المللی است و استان آذربایجان شرقی از ظرفیت بالایی در این راستا برخوردار است.
معاون امور ورزش وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی با تاکید بر ضرورت توسعه زیرساخت های ورزش و فضاها و اماکن ورزشی افزود: در ورود به عرصه ها و رویدادهای ورزشی در سطح کشور و بین المللی عدم وجود مکانی برای اسکان ورزشکاران یکی از موضوعات مهم است و در این راستا با مذاکرات و امکان سنجی به عمل آمده تجهیز و تاسیس خوابگاه ورزشی با ظرفیت 200 نفر در مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران تبریز در دستور کار قرار گرفته است.
وی، توسعه فعالیت ها و فضاهای ورزشی در کارخانجات و واحدهای کارگری را ضروری توصیف کرد و گفت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توجه ویژه ای به امر ورزش و سلامتی و شور و نشاط در جامعه کارگری دارد و بر این اساس برنامه های ما برای فراهم نمودن زیر ساخت های لازم برای امر ورزش در واحدهای کارگری و میادین ورزشی در داخل شهر و قابل دسترسی برای تمام اقشار جامعه کارگری می باشد.
سلطانی افزود: باید تاسیسات و اماکن ورزشی طوری ایجاد شود که زمینه دسترسی آسان به اماکن ورزشی با کمترین هزینه برای کارگران فراهم باشد.
وی گفت: تنها قشری که به دلیل دغدغه های زندگی و کارهای سخت نمی توانند ورزش کنند، قشر کارگری است.
وی ابراز کرد: آذربایجان شرقی به دلیل اینکه قطب صنعتی و کار و تولید در کشور است، در فعالیت های ورزشی و ایجاد تاسیسات ورزشی مدرن از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
7237/587
















