پورکاظمی: نتایج تست دوپینگ کشتی گیران منفی است
به گزارش روز شنبه روابط عمومی فدراسیون پزشکی ورزشی ، دکتر 'لطفعلی پورکاظمی ' گفت: پس از اخذ نمونه تست دوپینگ از هشت کشتی گیر حاضر در فینال لیگ برتر کشتی آزاد شایعاتی بی اساس مبنی بر مثبت بودن تست چند نفر از آنان منتشر شد که نادو در همان زمان این شایعه را تکذیب کرد و پس از ارسال نمونه های برخی ورزشکاران از جمله این کشتی گیران به آزمایشگاه کلن منفی بودن نمونه ها و رد قاطع این شایعات را اعلام می کنیم.
وی ادامه داد: براساس پاسخ آزمایشگاه نمونه های اخذ شده از هر هشت کشتی گیر منفی بوده ، ضمن اینکه همراه این نفران نمونه اخذ شده از چهار کوهنورد، سه شناگر و سه ورزشکار تنیس روی میز نیز منفی اعلام شد.
پورکاظمی خاطر نشان کرد: البته از 15 نمونه ارسالی رشته دوومیدانی نمونه یکی از ورزشکاران این رشته مثبت است اما در حال حاضر امکان اعلام نام این ورزشکار وجود ندارد و وی یک هفته مهلت دارد تا مستندات پزشکی خود را در اختیار نادو قرار دهد.
1828**1440
















