ویلاس بواس از سرمربیگری چلسی برکنار شد
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این سرمربی پرتغالی که پس از قهرمانی با پورتو در رقابت های فصل گذشته جام 'یوفا' به عنوان خوزه مورینیوی جدید فوتبال جهان مشهور شده بود مانند خلف خود پس از موفقیت با پورتو راهی تیم چلسی شد اما نتوانست موفقیت هایش با این تیم پرتغالی را در فوتبال جزیره هم تکرار کند.
چلسی که با هدایت ویلاس بواس در رقابت های لیگ برتر با 46 امتیاز در مکان پنجم قرار دارد و از رسیدن به مقام قهرمانی جام حذفی و جام اتحادیه انگلیس نیز بازمانده است در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نیز با نتیجه 3 بر یک از ناپولی شکست خورد تا ناکامی های این سرمربی جوان ادامه داشته باشد.
آخرین بار که ویلاس بواس روی نیمکت آبی های لندن نشست، در بازی شنبه شب این تیم مقابل وست برومویچ در لیگ برتر بود که با نتیجه یک بر صفر از این تیم شکست خورد تا کاسه صبر 'رومن آبراموویچ' مالک ثروتمند باشگاه چلسی لبریز شود و حکم به اخراج مربی 34 ساله خود بدهد.
این مربی پرتغالی هفتمین مربی چلسی از زمان حضور مالک میلیاردر روسی در این باشگاه لندنی بود.
2024 / 1589
















