برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هیات پینگ پنگ خراسان جنوبی با دست خالی، دست پر بر می گردد

بیرجند - رییس هیات پینگ پنگ استان خراسان جنوبی گفت: با توجه به بنیه ضعیف مالی این هیات و دیگر مشکلات ناشی از کمبود امکانات اما با این حال این هیات در اکثر اعزام های داخلی، با دست پر به استان بازگشته است.

به گزارش ایرنا، 'علیرضا حمیدی' روز دوشنبه در جلسه مجمع عمومی سالیانه هیات پینگ پنگ استان خراسان جنوبی در شهر بیرجند افزود: کسب مقام قهرمانی مسابقات دو نفره مردان،

کسب مقام نخست و سوم انفرادی منطقه 9 کشور و انتخاب 'حمید روبیاتی' به عنوان فنی ترین مربی آموزشگاه های کشور فقط بخش کوچکی از موفقیت های این هیات در سال جاری است.

وی گفت: امسال همچنین موفق شدیم تعداد بیمه شدگان این رشته را به 510 نفر برسانیم که در تاریح پینگ پنگ این استان بی سابقه است.

حمیدی ضمن بیان اینکه هم اکنون 16 هیات در استان خراسان جنوبی فعال هستند، گفت:‌ یک اعزام به مسابقات جهانی، پنج اعزام به مسابقات کشوری و برگزاری 200 مسابقه داخلی، از دیگر فعالیت های هیات پینگ پنگ استان خراسان جنوبی در سال جاری است.

وی در ادامه به تجهیز 16 هیات استان خراسان جنوبی به وسایل و میز اشاره کرد و اظهار داشت: امسال همچنین 120 مهد کودک استان به میز پایه کوتاه همراه با وسایل جانبی تجهیز شدند.

حمیدی در ادامه، اعتبارات دریافتی امسال از اداره کل ورزش و جوانان استان را 120 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: البته هشت عدد میز نیز از این اداره دریافت کردیم و این در حالیست که فدراسیون پینگ پنگ فقط تعدادی توپ و کتاب آموزشی در اختیار هیات گذاشته است.

وی، جمع کل هزینه های امسال هیات را 215 میلیون و 620 هزار ریال اعلام کرد و افزود: البته 60 میلیون ریال هم از منابع مختلف(اسپانسر) تهیه کردیم.

666 / 1589

تاریخ: 1390/12/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: