نایب رییس فدراسیون اسکی: قهرمانی آسیا حاصل سال ها تلاش بود
'منوچهر روشن پور' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا
اضافه کرد: تیم ما در دوره گذشته این مسابقات نیز عملکرد بسیار خوبی داشت اما این دوره تیم بسیار آماده تری داشتیم و توانستیم قهرمان آسیا شویم.
وی ادامه داد: پیست های ما بسیار با کیفیت است و در سطح قاره آسیا چنین پیست هایی وجود ندارد و به همین دلیل به پیشنهاد مسوولان آسیا قرار شد ما میزبان کشورهای آسیا باشیم.
نایب رییس فدراسیون اسکی گفت: در حال حاضر لیگ های بین المللی ما در حال برگزاری است و این لیگ ها برای بازیکنان کشورمان بسیار مفید خواهد بود.
وی در خصوص اعزام تیم های ملی جوانان و بزرگسالان به مسابقات ترکیه تصریح کرد: مسابقات ترکیه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و امیدوارم شرایط برای اعزام تیم ما فراهم شود.
وی اظهار داشت: اسکی کشورمان در حال پیشرفت است و این پیشرفت فقط به خاطر برنامه ریزی دقیق مسوولان این فدراسیون است.
9118 / 1589
















