برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پشت پرده ماندگاری کفاشیان

کفاشیان در آخرین مصاحبه‌ای که پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال داشت، به صورت گذرا به بسته شدن یک قرارداد سنگین مالی برای فدراسیون، اشاره کرده بود اما ...
به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام بالاخره بعد از گذشت چند ماه پرونده تعیین رئیس چهار سال آینده فوتبال ایران نیز بسته شد و طی آن علی کفاشیان با اختلافی فاحش از رقبا توانست کرسی ریاست فوتبال ایران را به دست آورد.
آقای خنده از همان ابتدای کار تحت فشارهای مستقیم و غیر مستقیم وزارت ورزش، رسانه ها و رقبای خود قرار گرفت و همه اهالی فوتبال خواهان کناره گیری وی از کاندیداتوری ریاست فوتبال شده بودند اما کفاشیان قدمی کوتاه نیامده و تا کسب آراء اعضا مجمع پای حرف خود ایستاد. 
در این بین اینکه چه عاملی باعث شد تا کفاشیان بر ماندگاری خود در کارزار ریاست فدراسیون فوتبال تکیه کند برای خیلی ها پوشیده بود چرا که شخص اول فوتبال ایران خودش اینگونه می خواست. کفاشیان در آخرین مصاحبه‌ای که پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال داشت، به صورت گذرا به بسته شدن یک قرارداد سنگین مالی برای فدراسیون، اشاره کرده بود اما زیاد آن را باز نکرد تا کسانی که برای انتخابات فدراسیون، کاندیدا شده‌اند، از محتویات آن مطلع نشده و براساس وجود این قرارداد، برای ریاست فدراسیون مانور نکنند.
خبرهای رسیده حاکی از این است که این قرارداد سنگین که با فدراسیون بسته شده، پنج،شش سال اعتبار دارد و برای این قرارداد رقمی بالای صد میلیارد تومان به حساب فدراسیون فوتبال واریز خواهد شد. مبلغی هنگفت که با آن حدود 70درصد هزینه‌های سالانه فدراسیون تامین خواهد شد. بودجه‌ای که می‌تواند یکی از ضعف‌های اصلی فدراسیون دوره کفاشیان که عدم‌ درآمدزایی مناسب بود را به طور کامل رفع کرده و فدراسیون را از مشکلات مالی رهایی بخشد. فدراسیونی که به دلیل این مشکل، همیشه از آن انتقاد می‌شد و در مقابل شرایط مالی خوبی که فدراسیون محمد دادگان به وجود آورده بود به رخش کشیده می‌شد.
ایجاد شائبه دخالت دوباره دولت در فوتبال و شایعه تعلیق شدن دوباره فوتبال ایران از سوی فیفا در  صورت دخالت دولت را هم همین علی کفاشیان علم کرد تا مشخص شود رییس شاداب فوتبال ایران عزم خود را برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال، جزم کرده است. 
از سوی دیگر اصرار و مقاومت که با توجه به روحیات انعطاف‌پذیر و کنار آمدن‌های کفاشیان، بسیار بعید به نظر می‌رسید نیز برای خیلی ها این سوال را به وجود آورده بود که این همه اصرار کفاشیان برای ماندن به چه علت بود؟ مدیری که چهار سال پیش ناخواسته وارد فوتبال شد و هرازگاهی در طول دوران ریاست خود، حرف از رفتن و کناره‌گیری می‌زد، اما به یکباره تصمیم گرفت که مقاومت کند و بماند!
بنابراین گزارش آنچه موجب شد تا آقای خنده در مقابل آن همه هجمه ای که در مقابلش به وجود آمده بود سر خم نکند همین قرار داد میلیاردی بود. کفاشیان به پشتوانه وجود این قرارداد سنگین، در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کرد و دوباره به عنوان رییس انتخاب شد. حالا اگر هم وزارت ورزش و جوانان موافق حضور او در راس فدراسیون نباشد کفاشیان می‌تواند با خیال راحت در دو سالی که تا پایان وزارت عباسی مانده به کار خود ادامه دهد و بدون اینکه بودجه‌ای از وزارتخانه دریافت کند، فدراسیون فوتبال را مدیریت کرده و دوام بیاورد.
تاریخ: 1390/12/18
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: