هیات های استانی عامل پیشرفت رشته های ورزشی به ویژه فوتبال هستند
'اسد اسدی' روز جمعه در چهارمین همایش هم اندیشی اعضای هیات فوتبال استان مرکزی در اراک افزود: مدارس و دانشگاه ها نیز نقش بسزایی در تقویت پایه های ورزش کشور به خصوص رشته پرطرفدار فوتبال دارند.
وی ادامه داد: هیات های فوتبال استان ها بیش از پیش به مقوله استعداد یابی و جذب بازیکنان یا استعداد از رده های سنی پایه توجه کرده و در این بخش از اساتید و کارشناسان ورزشی استفاده می کنند.
مسوول امور استان های فدراسیون فوتبال کشور تاکید کرد: روند فوتبال در استان های مختلف با فعالیت هیات ها رو به رشد و رضایت بخش است و باید نقش استان ها در این رشته پررنگ تر از گذشته شود.
اسدی بیان کرد: همچنین هیات ها به برگزاری دوره های آموزش مربیگری، داوری و تغذیه ورزشی به صورت علمی اهتمام ورزند تا توسعه متوازن در همه بخش های نرم افزاری و سخت افزاری به وجود آید.
وی اضافه کرد: زیر ساخت های فوتبال در استان مرکزی به خصوص شهرستان اراک مهیاست و با حمایت بخش های صنعت و خصوصی می توان نقش این استان را در کشور ارتقا داد.
رییس هیات فوتبال استان مرکزی نیز در ادامه این همایش گفت: روند برنامه های توسعه فوتبال در این استان مطلوب و رضایت بخش است اما برای تقویت جایگاه آن در کشور نیازمند حضور بیشتر و اثرگذار بخش خصوصی و صنعت هستیم.
'محمدرضا غفاری' افزود: امروز فوتبال در دنیا به عنوان علم و صنعت مطرح است و همه استان ها و کشورها برای حضور موفق در مسابقات آسیایی، جهانی و ملی تلاش می کنند.
وی ادامه داد: با حمایت اداره کل ورزش و جوانان، این استان دارای زیر ساخت های مناسبی است و شهرستان ها نیز بر اساس برنامه ریزی هیات استان حرکت می کنند.
517/507/681
















