شطرنج بازان ایرانی از هوش و استعداد بالایی برخوردار هستند
'اولگ کورینف' که در رقابت های شطرنج جام بین المللی سردار آزادگان قزوین حضور پیدا کرده است روز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به توانمندی بالای ایرانی ها در این رشته، شطرنج ایران در صورت برنامه ریزی و توجه بهتر مسوولان می تواند خود را در سطح جهان به خوبی مطرح کند.
استاد بزرگ شطرنج روسیه که هفته قبل در جام بین المللی خزر در رشت نیز حاضر بود، گفت: از خیلی وقت پیش دوست داشتم که به ایران سفر کرده و این کشور را ببینم و در حال حاضر از حضور در آن بسیار خوشحالم.
وی شرایط میزبانی ایرانی ها از جام بین المللی شطرنج سردار آزادگان را مناسب و قابل قبول دانست و اظهار کرد: تمامی امکانات و شرایط لازم برای برگزاری یک تورنمت بین المللی خوب در قزوین فراهم شده است.
کورینف در پایان با اشاره به اینکه جوایز خوبی برای مسابقات بین المللی سردار آزادگان در نظر گرفته شده است، اظهار امیدواری کرد بتواند با قهرمانی در این رقابت ها این جوایز را تصاحب کند.
گزارش ایرنا حاکی است، این شطرنج باز روسی تا پایان دور سوم رقابت های بین المللی جام سردار آزادگان قزوین با 3 امتیاز و پوئن شکنی بهتر نسبت به حریفان خود در صدر جدول رده بندی این مسابقات قرار گرفته است.
7392/616
















