فیفا در نپال آکادمی فوتبال دختران تأسیس می کند
به گزارش سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از کاتماندو، 'گانش تاپا' که نایب رییس این کنفدراسیون نیز هست، در مراسم افتتاح برنامه 'گل' فیفا که با حضور 'سپ بلاتر' در نپال برگزار شد، گفت: آکادمی فوتبال دختران به زودی کار خود را آغاز می کند. در حال حاضر تمرکز ما روی فوتبال جوانان است و در این رابطه سه مرکز فنی فیفا داریم که در آنها بیش از 150 پسر در حال تمرین و آموزش هستند. به همین دلیل قصد داریم از این پس به آکادمی فوتبال دختران بپردازیم.
وی در ادامه از اجرای برنامه 'گل' فیفا در نپال تشکر کرد و با اشاره به پیشرفت های فوتبال این کشور گفت: از حضور سپ بلاتر رییس فیفا، 'ژانگ جیلونگ' رییس موقت کنفدراسیون آسیا و 'مانیلال فرناندو' از اعضای کمیته اجرایی فیفا در نپال خوشحالیم و از این بابت به شوق آمده ایم.
رییس فدراسیون فوتبال نپال افزود: ما برای توسعه فوتبال در نپال تلاش می کنیم و به این منظور برگزاری مسابقات نیمه حرفه ای را آغاز کرده ایم.
9126**1440
















