برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رضایت مربیان تیم ملی کشتی از نتایج روز نخست جام تختی

تهران- کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان نتایج نخستین روز از رقابتهای بین المللی جام تختی را مطلوب و امیدوارکننده ارزیابی کردند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا؛ نخستین روز از رقابتهای بین المللی کشتی آزاد جام تختی روز گذشته با پیکار مدعیان اوزان 55، 66 و 96 کیلوگرم در سالن 12هزار نفری مجموعه ورزش آزادی برگزار شد که دو مدال طلا از این سه وزن به ملی پوشان کشورمان رسید.

محمد طلایی یکی از مربیان تیم ملی کشتی آزاد در همین رابطه به سایت فدراسیون گفت: موجودیت کشتی ایران در سبک‌وزن همین کشتی گیران هستند و فاصله نفر اول با دیگر کشتی گیران بسیار زیاد است.

وی درباره عملکرد کشتی‌گیران ایران در روز نخست جام تختی گفت: در دو وزن از 3 وزن به مدال طلا رسیدیم که عملکرد مناسبی است. کشتی‌گیران کشورمان در 55 کیلوگرم عملکرد قابل قبولی نداشتند و نتوانستند انتظارات را برآورده کنند و موجودیت کشتی ایران در سبک‌وزن همین نفرات هستند.

وی تصریح کرد:‌ تلاش کردیم از تمامی نفرات مدعی استفاده کنیم و به همین منظور از بیشتر کشتی گیران به جز رحیمی برای حضور در جام تختی در وزن 55 کیلوگرم دعوت کردیم، اما عملکردشان راضی کننده نبود.

طلایی تاکید کرد: با نظر مدیریت تیمهای ملی قصد داریم تا با دعوت از نفرات جوان در اردوهای بعدی به دنبال استعدادهای دیگر هم برویم. در سبک وزن کشتی‌گیران خارجی خوبی مانند اسرافیلوف و ناران باتار حضور داشتند و اگر در نیمه‌نهایی اشتباه داوران نبود سلطانی هم می‌توانست فینالیست باشد.

مربی تیم ملی کشتی آزاد در پایان خاطر نشان کرد: همانطور که مدیریت تیمهای ملی اعلام کرده اند این رقابتها مرحله دوم انتخابی تیم ملی برای حضور در المپیک است و ما به دقت عملکرد کشتی گیران در این رقابتها را زیر نظر گرفته ایم و در سه وزن 60، 84 و 120 کیلوگرم نیز بهترین نفرات در کنار سه نفر اعلام شده برای حضور در گزینشی المپیک در قزاقستان شانس دارند.

9162**1440

تاریخ: 1390/12/21
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: