برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گلی زاده دوباره صدرنشین شد؛ کورنی یف مساوی کرد

قزوین - مسابقات بین المللی شطرنج جام 'سردار آزادگان' در شهر قزوین، در دور پنجم خود، امروز (یکشنبه) با صدرنشینی اصغر گلی زاده از ایران و تساوی اولگ کورنی یف از روسیه، بخت نخست قهرمانی این رقابت ها برابر حریف خود ادامه یافت.

به گزارش ایرنا، تا پایان دور پنجم این مسابقه ها، گلی زاده با کسب پنج امتیاز صدرنشین است و هم امتیاز وی به نام 'بوریا درینی' نیز در جای دوم قرار دارد.

کورنی یف روس که با درجه بین المللی (ریتیینگ) 2597 بخت نخست قهرمانی این رقابت ها به شمار می رود نیز به رغم تساوی برابر حریف خود با 5/4 امتیاز از رده هفتم به مکان سوم جدول رده بندی این مسابقات صعود کرد، لوکا پائیشیدزه از گرجستان نیز با همین امتیاز در رده چهارم ایستاده است.

رده بندی نفرات چهارم تا پانزدهم این مسابقات که همگی چهار امتیازی هستند نیز به ترتیب اختلاف پوئن شکنی به شکل زیر است:

5- مرتضی دربان

6- همایون توفیقی

7- لوان پانتسولیا از گرجستان

8- مرتضی محجوب

9- پویا ایدنی

10- گایوز نیگولادزه از گرجستان

11- شوتا آزلادزه از گرجستان

12- احسان قائم مقامی از ایران

13- سارهان قلی اف از جمهوری آذربایجان

14- دیوید لمسادزه از گرجستان

15- امید نوروزی

در مهمترین بازی های دور پنجم این مسابقات، مرتضی محجوب صدرنشین دور چهارم برابر حریف خود متحمل شکست شد و صدرنشینی را از دست داد، قائم مقامی با ایدنی به تساوی رسید و آتوسا پورکاشیان نیز مقابل حریف خود به پیروزی دست پیدا کرد.

در مهم ترین بازی های دور ششم این مسابقات که عصر امروز (یکشنبه) در میز یک، گلی زاده نفر اول جدول رده بندی با ایدنی دیدار می کند، در یک دیدار حساس دیگر نیز کورنی یف با پائیشیدزه مسابقه می دهد.

مصاف آزالیدزه با پانتسولیا و قائم مقامی با دربان نیز دیگر بازی های حساس و مهم دور ششم این رقابت ها به شمار می رود.

دور ششم این رقابت ها نیز عصر امروز (یکشنبه) پیگیری می شود.

143 شطرنج باز داخلی و خارجی در رقابت های بین المللی آزاد (اوپن) سردار آزاگان قزوین یادواره مرحوم حجت الاسلام 'سید علی اکبر ابوترابی' حاضر هستند که 12 ورزشکار از این تعداد را شطرنج بازان خارجی از کشورهای روسیه، گرجستان، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، پاکستان و آلمان تشکیل می دهند.

تیم های ملی شطرنج مردان و زنان کشورمان نیز در این مسابقات حضور دارند.

این رقابت ها که از روز پنجشنبه هفته گذشته در 11 دور به روش سوییسی دنبال می شود، تا روز 25 اسفند ماه در سالن پینگ پنگ مجموعه ورزشی غدیر شهر قزوین جریان خواهد داشت.

7392 / 614 / 1644

1589

تاریخ: 1390/12/21
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: