دنیزلی: برای رسیدن به پیروزی باید پاس و ارسال های خوبی داشت
به گزارش ایرنا، 'مصطفی دنیزلی' دوشنبه شب در پایان دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس تهران و مس کرمان در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: دیدار با مس کرمان، ارزیابی خاصی ندارد چرا که ما 90 دقیقه تیم برتر بودیم اما با بی دقتی از رسیدن به پیروزی بازماندیم.
دنیزلی ادامه داد: برای رسیدن به گل نیاز است پاس ها و ارسال های خوبی داشته باشیم که این مساله امروز در تیم ما وجود نداشت و باعث شد تا حملات گسترده تیم از بین برود.
دنیزلی عنوان کرد: فوتبال، ورزشی غیر قابل پیش بینی است و به همین دلیل ما بارها روی دروازه حریف حمله کرده و فقط یک گل زدیم و در مقابل، مس کرمان فقط یک فرصت داشت که به گل رسید.
وی با تمجید از انگیزه بالای بازیکنان تیم پرسپولیس در دیدار امروز با مس کرمان ادامه داد: نفرات پرسپولیس انگیزه زیادی داشتند و تلاش خود را به کار بستند اما برای رسیدن به 3 امتیاز باید نکات دیگری هم نزد بازیکنان وجود داشته باشد و در مجموع نکات مثبت بازیکنان بیشتر از نکات منفی آنان بود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پس از دیداری سخت در لیگ قهرمانان آسیا، امروز برابر تیمی به میدان رفتیم که فقط در فکر دفاع بود و همین مساله، کار ما را سخت تر از حد انتظار کرد، چرا که پرسپولیس امروز به دنبال یک برد پرگل بود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا بازیکنان پرسپولیس هنوز توانایی ارسال های مناسب را ندارند، گفت: این مساله را قبول دارم و باید این مشکل برطرف شود چرا که برای تیم بزرگی چون پرسپولیس خوب نیست نفرات آن در کارهای ابتدایی فوتبال دچار ضعف باشند.
دنیزلی خاطرنشان کرد: با تمامی این تفاسیر، هر گونه روشی را برای حمله کردن به کار بستیم و من از نفرات خود ناراضی نیستم.
وی گفت: 'علی کریمی' در این بازی یک ارسال خوب انجام داد که به گل تبدیل شد و دیگر نفرات هم باید در ارایه پاس های مناسب، تلاش بیشتری کنند.
دنیزلی در خصوص از دست دادن یک ضربه پنالتی توسط علی کریمی اظهار داشت: از این مساله ناراحت نیستم!
3783 / 1589
















