برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استخدام مجری برنامه 90 با حقوق عالی/ از عادل فردوسی‌پور می‌خواهم بیشتر به ما کمک کند!

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: در صورتی که موضوع تبانی ثابت شود، با اعضای تیم فوتسال باشگاه برخورد جدی خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال، محمد رویانیان در خصوص اتفاقات شب گذشته برنامه ۹۰ که مجری این برنامه به شائبه تبانی در دیدار تیم‌های فوتسال پرسپولیس و گیتی‌پسند پرداخت گفته است: با توجه به اتفاقات رخ داده می‌خواهم به زودی عادل فردوسی‌پور را با یک حقوق عالی به استخدام باشگاه پرسپولیس در بیاورم.

وی افزود: از فردوسی‌پور می‌خواهم برای لب‌خوانی در بازی‌های آینده پرسپولیس بیشتر به ما کمک کند که اگر دچار مشکل شدیم از طریق ایشان حل کنیم. حقوق عالی به ایشان خواهم داد و با تبحری که او دارد قطعا کار ما آسان خواهد شد.

رویانیان تصریح کرد: در صورتی که ثابت شود مسئله تبانی در بازی آخر تیم فوتسال پرسپولیس در میان بوده برخورد شدید و جدی با عاملان آن خواهم کرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: زارع قائم مقام و سالارکیا معاون حقوقی باشگاه را مامور بررسی مو به موی اتفاقات فوتسال کرده‌ام. موضوع تبانی و اینگونه حرف‌ها مورد تایید باشگاه پرسپولیس نیست و با این مسائل در صورت ثابت شدن برخورد قاطعی خواهیم داشت.

تاریخ: 1390/12/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: