برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهدوی: از نظر روحی و فنی برتر از کاله آمل بودیم

کرج - پاسور ملی پوش تیم والیبال سایپای البرز گفت: در بازی فینال لیگ برتر، هم از نظر فنی و هم از نظر روانی مقابل کاله آمل برتری داشتیم.

'مهدی مهدوی' چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تماشاگران، پیروز مسابقه امروز بودند و از تشویق های آنها تشکر می کنم، امیدوارم با کسب مقام قهرمانی، پاسخ محبت های آنها را بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز یکی از کم اشتباه ترین بازی های این فصل خود را به نمایش گذاشتیم و خیلی خوشحالم که در یک بازی سخت به پیروزی رسیدیم.

امیدوارم در بازی بعدی هم با همین روحیه و کیفیت بازی کنیم تا قهرمان شویم.

بازیکن ملی پوش تیم سایپای البرز گفت: با استفاده از برتری روحی و فنی خود نسبت به بازیکنان کاله آمل، به خوبی نقاط قوت این تیم را کنترل کردیم و اجازه ندادیم آنان بر بازی مسلط شوند.

وی در پایان تاکید کرد: در طول این فصل، هم در تمرینات و هم در مسابقات تلاش زیادی کردیم و از تمام تیم های لیگ برتر بهتر بودیم. امیدوارم این برتری و تلاش با کسب مقام قهرمانی همراه شود.

7422 / 2024 / 1589

تاریخ: 1390/12/24
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: