ورزشگاه 50 هزار نفری الغدیر اهواز افتتاح شد
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا این وزشگاه زیباترین و بزرگترین ورزشگاه منطقه جنوب غرب کشور است که 17 سال از زمان آغاز به ساخت آن می گذرد و در 3 سال اخیر 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
قرار است پس از سخنرانی رییس جمهوری تیم ملی فوتبال جوانان ایران با تیم منتخب خوزستان به طور نمادین در این ورزشگاه به رقابت بپردازد.
ورزشگاه الغدیر اهواز جهت برگزاری مسابفات بین المللی فوتبال و ورزش دو و میدانی طراحی شده است.
در طراحی این ورزشگاه همه معیارها‘ ستاندارها و ضوابط بر اساس آخرین مصوبات فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) و کنفدراسیون فوتبال اسیا(AFC ) لحاظ شده است.
در این سفر 'محمد عباسی' وزیر ورزش و جوانان‘ 'علی نیکزاد' وزیر راه و شهرسازی و 'مجتبی ثمره هاشمی' مشاور و دستیار ارشد رییس جمهوری‘ احمدی نژاد را همراهی می کنند.
استان خوزستان بر اساس اخرین تقسیمات کشوری داری 16 شهرستان شامل اهواز ‘آبادان‘ خرمشهر‘ دشت ازادگان‘ رامهرمز‘ باغ ملک‘ ایذه‘ امیدیه‘ بهبهان‘ بندر ماهشهر‘ دزفول‘ اندیمشک‘ شوشتر‘ مسجد سلیمان و شوشتر و شادگان بوده و 24 شهر و 46 بخش دارد.
سیام 9012**2022 1418
















