برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کشتی آذربایجان شرقی امسال موفقیت های ارزنده ای کسب کرد

تبریز- معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی موفقیت های کشتی استان در سالجاری را ارزنده توصیف کرد.

اکبر فرج اللهی روز پنجشنبه در آیین معرفی سرمربیان تیم کشتی آزاد استان اظهارکرد: مدال طلای یونس سرمستی در رقابت های قهرمانی نوجوانان آسیا و مدل طلای پرویز هادی در رقابت های سنگین وزن قهرمانی آسیا و همچنین برگزاری مسابقات کشتی بین المللی روز جهانی کودک در تبریز تلنگری بر کشتی استان بود تا دوباره شاهد احیای آن باشیم.

وی افزود: استعدادیابی و شناسایی ستاره های کشتی در سطح استان یکی از وظایف مهم روسای هیات های کشتی و مربیان است.

فرج اللهی گفت: یونس سرمستی و پرویز هادی نیز با درخشش در مسابقات آسایی می توانند الگویی مناسب برای سایر کشتی گیران استان باشند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری المپیاد ایرانیان، افزود: المپیاد ایرانیان برای کشتی آذربایجان شرقی سکوی نمایش توان و قدرت خواهد بود و بزرگترین هدف کشتی استان در دو بخش آزاد و فرنگی قرار گرفتن بر سکوی قهرمانی خواهد بود.

در این آیین حسین ابراهیمی ملاقاسمی قهرمان جهان و المپیک و اسماعیل پلوی مدرس انستیتو فدراسیون کشتی به عنوان سرمربیان تیم های کشتی استان معرفی شدند.

7233/587

تاریخ: 1390/12/25
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: