برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رییس هیات مدیره شاهین بوشهر کناره گیری کرد

بوشهر- علی افراشته ، رییس هیات مدیره شاهین پس از شکست این تیم مقابل تیم فوتبال استقلال در جام حذفی از همراهی با شاهین کناره گیری کرد.

در گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر جمعه به نقل از علی افراشته آمده است: کناره گیری از لحاظ اداری با استعفا فرق دارد ، استعفا باید منتظر موافقت با آن ماند اما من خودم می روم.

وی یادآورشده است: خسته شده ام، مدتها بود می خواستم بروم در بازی مقابل استقلال حتی اگر قهرمان هم می شدیم همین تصمیم را عملی می کردم.

او ادامه داد: برای حل مشکلات مالی دیروز همه جا رفتم تا توانستم از وزارت نفت مجوز یک میلیارد تومان بگیرم اما شرایطی پیش آمد که پولی که از وزارت نفت به استان بوشهر رسید هم دچار مشکل اداری شده و بهانه های مختلفی آورده شد تا قبل از بازی آقای درخشان ناچار شد به بازیکنان به دروغ بگوید که پول در حساب شخصی اوست وبعد از بازی پرداخت می شود تا بلکه روحیه تیم به هم نریزد.

رییس هیات مدیره مستعفی شاهین یادآورشد: :تا اینجای کار من آمدم، هفت هفته پایانی را دوستان بروند دیگر کشش ندارم و نمی توانم کاری از پیش ببرم.

افراشته یادآورشده است: ماندنم هم برای تیم شاهین سودی ندارد و مطمئن باشید دیگر در این باشگاه هیچ سمتی ندارم چون اتفاقات فوتبال با شرایط کاری ام همخوانی ندارد و تا همین جا هم کم مشکل نداشته ام.

وی گفت: از خیلی ها که توقع کمک نداشتم و کنارم بودند و صادقانه تلاش کردند ممنونم و آنهایی که می توانستند کمک کنند اما نکردند هم دستشان درد نکند.

معاون اجرایی رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: از مردم خوب بوشهر و همه همکارانم تشکر می کنم وامیدوارم مرا ببخشند و حلال کنند.

وی ادامه داد: من برای خدمت به ورزش استان بوشهر آمدم وبیش از این شرایط مهیا نبود.

628

تاریخ: 1390/12/26
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: