برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شهرداری و گاز لیگ برتری شدند/ استیل‌آذین یک گل کم آورد

دور برگشت دیدارهای پلی‌آف لیگ دسته اول فوتسال عصر امروز در دو شهر خوزستان و تبریز برگزار شد که در پایان تیم‌های گاز و شهرداری توانستند جواز حضور در لیگ برتر را کسب کنند.

در یکی از دیدارها گاز خوزستان که در تهران برابر استیل‌آذین به تساوی 3 بر 3 دست یافته بود، توانست در خوزستان با نتیجه 6 بر 5 به برتری دست یابد و جواز حضور در لیگ برتر را کسب کند. پیروزی خوزستانی‌ها در حالی اتفاق افتاد که تا دقایق پایانی بازی نتیجه 5 بر 5 مساوی بود و در دقیقه پایانی داور اعلام ضربه دو ضرب کرد که این توپ به گل تبدیل شد. گاز خوزستان با این گل توانست راهی لیگ برتر شود.

در دیگر دیدار شهرداری تبریز میزبان فولادماهان نوین اصفهان بود که در پایان با نتیجه 3 بر یک به برتری رسید. دیدار رفت این دو تیم با نتیجه 3 بر 2 به سود اصفهانی‌ها به پایان رسیده بود.

مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز میرمعصوم سهرابی است. او در فصل گذشته لیگ برتر فوتسال هدایت تیم گسترش فولاد را برعهده داشت.

به این ترتیب شهرداری تبریز به همراه گاز خوزستان با توجه به زدن یک گل بیشتر توانستند به لیگ برتر راه یابند.
تاریخ: 1390/12/26
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: