دیدار تیم های فوتبال داماش گیلان و ملوان انزلی لغو شد
'مجتبی پوربخش' روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شرایط کنونی، مسوولان برگزاری این دیدار لحظاتی پیش تصمیم به لغو این مسابقه گرفتند.
وی اظهار کرد: قرار بود تیم های فوتبال داماش گیلان و ملوان بندرانزلی در هفته بیست و هشتم از رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، از ساعت 16 امروز شنبه در ورزشگاه سردارجنگل شهرستان رشت به مصاف هم بروند.
پوربخش گفت: به دلیل بارش برف و با تصمیم ناظر و داور این دیدار، ساعتی پیش تصمیم گرفته شد که این دیدار به جای ورزشگاه سردارجنگل، در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار شود.
وی اضافه کرد: اما به دلیل بارش شدید و مداوم برف، زمین فوتبال ورزشگاه عضدی نیز سفیدپوش شده و مسوولان برگزاری این دیدار تصمیم به لغو این دیدار گرفتند و دربی استان گیلان به زمان دیگری موکول شد.
مسوول روابط عمومی هیات فوتبال گیلان ادامه داد: با توجه به تصمیمات گرفته شده، دیدار تیم های فوتبال داماش گیلان و ملوان بندرانزلی از هفته بیست و هشتم لیگ برتر به احتمال زیاد روز چهارم فروردین ماه برگزار خواهد شد. ک/3
7285/ 603/508
















