برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ایران برای حضوری قدرتمند درمسابقات قهرمانی آسیا آماده می شود

ارومیه - مربی تیم ملی هاکی کشور گفت: تیم ایران برای حضوری شایسته در مسابقات قهرمانی آسیا آماده می شود و این نخستین برنامه کادر فنی، برای چشم انداز سال 2015 جام جهانی مسکو می باشد.

'رجب نورانی' روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: نخستین مرحله اردوی آمادگی تیم هاکی کشور، خرداد ماه سال آینده در تهران آغاز می شود و این اردوها در هشت مرحله ادامه خواهد داشت.

وی برگزاری دو مرحله اردوی خارج از کشور را از برنامه های اصلی کادر فنی اعلام کرد و افزود: این اردوها در مرحله سوم در کشور ترکیه و در مراحل پایانی در کشور چک برگزار می شود.

نورانی ادامه داد: مسابقات هاکی قهرمانی آسیا آبان ماه سال آینده در شهر اسلام آباد پاکستان انجام می شود.

وی اضافه کرد: سرمربیگری تیم ملی هاکی را 'ملک احمدی' بر عهده دارد.

وی ادامه داد: نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی از بین بازیکنان لیگ برتر کشور انتخاب شده ولی هنوز اسامی نفرات نهایی اعلام نشده است.

نورانی گفت: در مرحله نخست 24 بازیکن هاکی به اردو دعوت می شوند و در نهایت 12 نفر به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام می شوند.

وی افزود: در بین دعوت شدگان به اردو، چهار الی پنج بازیکن آذربایجان غربی نیز به چشم می خورد که برای نشان دادن توانمندی های خود و پوشیدن پیراهن تیم ملی تلاش خواهند کرد.

نورانی که سرمربیگری تیم هاکی آذربایجان غربی در لیگ برتر را نیز بر عهده داشت، امسال موفق شد مقام نایب قهرمانی کشور را برای تیمش کسب کند.

وی افزود: آذربایجان غربی و شهرستان نقده یکی از قطب های اصلی هاکی کشور می باشد ولی متاسفانه از عدم حمایت بخش خصوصی و مسوولان ورزش استان رنج می برد.

وی تعصب و سخت کوشی بازیکنانش را رمز اصلی موفقیت های کسب شده اعلام کرد و گفت: در صورت عدم حمایت مسوولان استان از این تیم سال آینده با تمام توانمندی و شایستگی های بازیکنانم در رقابت های لیگ برتر کشور شرکت نخواهیم کرد.

7126/583/245

تاریخ: 1390/12/27
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: