مهدوی: بازیکنان سایپا با شرایط بد روحی باختند
' مهدی مهدوی شامگاه شنبه در پایان دیدار تیم های سایپا البرز و کاله مازندران در آمل درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : پیش بینی شکست برابر کاله هم برای بازیکنان و کادر فنی متصور نبود و اکنون بازیکنان از باخت به کاله شوکه شده اند.
وی ادامه داد : متاسفانه بازیکنان تیم سایپا با غرور کاذب پیش از پیروزی اول در کرج ، برابر کاله حاضر شدند ، غافل از اینکه این تیم در خانه و در حضور تماشاچیان پرشور خود فشار زیادی به تیم ما وارد کرد.
پاسور ملی پوش تیم والیبال سایپای البرز با بیان اینکه تیم کاله مازندران در بازی دوم برابر سایپا خوب بازی کرد و پیروز شد ، گفت : با تلاش بچه ها هم قسم خواهیم شد تا با شکست کاله در بازی سوم در کرج ، جشن قهرمانی در خانه برپا کنیم.
وی افزود : امیدواریم با حمایت تماشاگران خوب کرجی و تشویق های آنها بتوانیم با کسب مقام قهرمانی، پاسخ محبت های آنها را بدهیم.
او ادامه داد : در طول این فصل هم در تمرینات و هم در مسابقات تلاش زیادی کردیم و از تمام تیم های لیگ برتر بهتر بودیم و امیدوارم این برتری و تلاش با کسب مقام قهرمانی همراه شود.
دو تیم کاله وسایپا در دومین دیدار فینال لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور عصر شنبه در سالن ورزشی دو هزار نفری پیامبر اعظم (ص) آمل به مصاف هم رفتند که در این دیدار تیم کاله موفق شد میهمان کرجی خود را در سه ست متوالی و با نتایج (25 بر 14 ) و( 25بر13) و (25بر20) شکست دهد تا قهرمان بیست و پنجمین دوره این مسابقات در کرج مشخص شود.ک/3
7327/1654
















