برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سفیر ژاپن و ابراز شگفتی از پیشرفت والیبال در ایران

تهران – سفیر ژاپن در ایران گفت: دو کشور ایران و ژاپن وجوه مشترک زیادی با هم دارند و ورزش می تواند زمینه مناسبی برای افزایش همکاری آنها باشد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، 'کین ایچی کومانو' سفیر ژاپن در ایران صبح امروز به ملاقات 'محمدرضا داورزنی' رییس فدراسیون والیبال کشورمان رفت و با هم به بحث و تبادل نظر در مورد همکاری های میان دو طرف پرداختند.

در این جلسه علاوه بر کومانو و داورزنی، 'خولیو ولاسکو' سرمربی تیم ملی ایران، آندره زورزی گزارشگر سایت فدراسیون بین المللی، سعید درخشنده دبیر و محمود نوری معاون اجرایی فدراسیون والیبال ایران نیز حضور داشتند.

سفیر ژاپن در ایران در حاشیه این جلسه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: چند ماه قبل در مسابقات قهرمانی آسیا در تهران از شکست تیم ملی کشورم مقابل ایران بسیار شگفت زده شدم زیرا در ژاپن همه از سطح بالای والیبال در هر دو بخش مردان و زنان اطمینان دارند و این شکست برایم غیر قابل تصور بود.

وی ادامه داد: پس از این شکست اخبار والیبال ایران را پیگیری کردم و متوجه شدم که در طول 20 سال گذشته ایران سرمایه گذاری زیادی در این زمینه انجام داده و به پیشرفت های گسترده ای هم دست پیدا کرده است.

کومانو گفت: از آقای داورزنی درخواست کردم که زمانی برای گفت و گو راجع به پیشرفت والیبال ایران و افزایش زمینه های همکاری میان دو طرف به من بدهد. البته در سال های گذشته هم ارتباطات زیادی وجود داشته است مثل مسابقات و اردوهای مشترک و همچنین مربیان و بازیکنان منتقل شده بین دو کشور.

وی از مشکلات پیش آمده برای تیم ملی ایران برای سفر به ژاپن برای شرکت در جام جهانی سال 2011 ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: برای سفر به ژاپن فرایندی وجود دارد که پنج روز طول می کشد اما برای تیم های ورزشی نباید این شرایط وجود داشته باشد. وظیفه من است که برای تسهیل سفر تیم ایران به کشورم کمک کنم و این اتفاق در مسابقات انتخابی المپیک در خردادماه اتفاق خواهد افتاد.

سفیر ژاپن در ایران تاکید کرد: دو کشور زمینه های همکاری گسترده ای دارند و وجوه مشترک زیادی از جمله نزدیکی عاطفی دارند. ورزش دراین میان می تواند زمینه خوبی برای افزایش همکاری دو کشور باشد.

وی در پایان گفت: آرزوی من این است که تیم های ایران و ژاپن در رقابت های انتخابی المپیک نتایج خوبی بگیرند و هر دو به مسابقات المپیک لندن صعود کنند.

محمدرضا داورزنی رییس فدراسیون والیبال نیز خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دو کشور ژاپن و ایران قدرت های والیبال شرق و غرب آسیا هستند اما به دلیل فاصله جغرافیایی زیاد میان دو کشور روابط دو طرف تنها محدود به رقابت های رسمی بوده است.

وی ادامه داد: درخواست من از آقای سفیر این بود که با آشنایی با شرایط والیبال ایران به رشد این رشته ورزشی در قاره آسیا کمک کنیم تا فاصله سطح والیبال آسیا با جهان کم شود.

داورزنی گفت: امیدوارم در آینده روابط دو کشور در زمینه والیبال گسترده تر شود از جمله تورنمنت های دوستانه با حضور تیم هایی از کشورهای دیگر برگزار کنیم تا سطح دو کشور به جایی برسد که همواره در رقابت های المپیک و لیگ جهانی حضور داشته باشند.

وی افزود: ما دوست نداریم تنها تیم ملی ایران در رقابت های معتبر شرکت کند بلکه می خواهیم تمام تیم های آسیایی پیشرفت کنند.

داورزنی در پایان گفت: در زمانی که کشورهای غربی تمدن نداشتند ایران و ژاپن دارای تمدن های کهن بودند و اگر این دو کشور برای پیشرفت به هم کمک نکنند از کشورهای غربی نمی توان انتظار داشت.

پس از پایان این جلسه داورزنی با دادن هدایایی از حضور کین ایچی کومانو در فدراسیون والیبال تقدیر کرد.

2024**1553

تاریخ: 1390/12/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: