رحمتی: 2 ماه دیگر از استقلال جدا می شوم
به گزارش سه شنبه شب ایرنا، 'سیدمهدی رحمتی' در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: خیلی ها دوست ندارند که موفقیتم در تیم استقلال را ببینند و بر علیه من جوسازی می کنند و به همین دلیل به طور حتم در پایان قراردادم که تنها 2 ماه از آن باقی مانده از جمع آبی پوشان جدا می شوم.
وی افزود: برخی به دلیل تفکرات عجیب خود پس از اینکه پیراهن اسطوره تیم استقلال(ناصر حجازی) را در دیدار نهایی جام حذفی برتن کرده ام از من ناراحت شده اند و بر علیه من جو سازی می کنند.
رحمتی که از این شرایط ناراحت بود از هواداران استقلال نیز گلایه کرد و گفت: هواداران باید در تمام طول بازی تیم مورد علاقه خود را تشویق کنند که متاسفانه امروز و در دیدار با نسف قارشی این موضوح رخ نداد.
رحمتی در پایان با اشاره به پیغام هایی که از سوی برخی ها به وی رسیده است، عنوان کرد: به طور حتم از استقلال جدا می شود و لازم نیست که برخی ها برایم پیغام بفرستند.
3783/ 3404
















