برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برهانی: نباید بین هواداران و بازیکنان فاصله ایجاد شود

تهران - مهاجم تیم استقلال تهران پس از تساوی تیمش برابر نسف قارشی با اشاره به اعتراض هواداران، گفت: بین هواداران و بازیکنان تیم نباید فاصله ای ایجاد شود چراکه این مساله موفقیت های استقلال را به پایان می رساند.

به گزارش سه شنبه شب ایرنا، 'آرش برهانی' در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: بازی بسیار مشکلی را پشت سر گذاشتیم و با این شرایط انتظار چنین برخوردی از هواداران خود را نداشتیم.

وی هواداران استقلال را کارشناس در فوتبال خواند و ادامه داد: به طور حتم افرادی که به ورزشگاه می آیند یک نوع کارشناس هستند و ریز و درشت فوتبال را به خوبی می دانند و در همین راستا از آنان انتظار می رود به نکات سطحی توجه نکرده و شرایط استقلال را درک کنند.

برهانی با اشاره به قهرمانی استقلال در جام حذفی گفت: بهتر بود تماشاگران امروز تحمل بیشتری داشتند و موجبات ناراحتی بازیکنان را فراهم نمی آوردند.

وی در خصوص عدم پرداخت مطالبات بازیکنان این تیم عنوان کرد: هنوز موعد زمان چکم فرا نرسیده و مشکلی با مسوولان باشگاه ندارم و معتقدم مشکل دیگر نفرات هم به زودی برطرف می شود.

برهانی در خصوص دریافت پاداش قهرمانی این تیم در جام حذفی عنوان کرد: مسوولان باشگاه قول مساعدی در این خصوص به ما داده اند تا پاداش قهرمانی به زودی در اختیار نفرات قرار بگیرد.

3783/ 3404

تاریخ: 1391/1/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: