برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تارتار در گفتگو با مهر:دربی گیلان بی‌جهت به تعویق افتاد/ به فکر جایگاه خوب در جدول هستیم نه سقوط

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان تعویق دربی این استان در هفته بیست و هشتم لیگ برتر را بی جهت خواند و گفت: در شرایطی که می‌شد این بازی پیش از تعطیلات نوروز برگزار شود، برگزاری آن به روزهای آغازین سال 91 موکول شد.

مهدی تارتار در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار دشت: با توجه به اینکه دربی گیلان بی‌جهت به تاخیر افتاده است، ناچاریم در تعطیلات نوروز با تیم ملوان بازی کنیم، آنهم در شرایطی که چند بازیکنان خود را به دلایل مختلف در اختیار نداریم.

وی در ادامه افزود: دربی گیلان می‌بایست در تاریخ 27 اسفند 90 برگزار می‌شد اما به دلیل بارش برف سنگین در شهر رشت این بازی لغو شد. در شرایطی که می‌شد این بازی در تاریخ 28 اسفند در شرایط آب و هوایی مناسب برگزار شود، این کار صورت نگرفت تا ناچار شویم در تعطیلات عید بازی کنیم.

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان خاطر نشان کرد: در بازی با ملوان جهانگیر عسگری، عباس آقایی و ابوذر رحیمی را در اختیار نداریم. ابوذر رحیمی که سه اخطاره و محروم است. جهانگیر عسگری هم بی خبر از اینکه قرار است بازی ما با ملوان در روز چهارم فروردین برگزار شود، برای برگزاری مراسم ازدواجش در این تاریخ برنامه‌ریزی کرده و به شهر خود رفته است. عباس آقایی نیز به مسافرت خارجی رفته و امکان همراهی ما را ندارد.

تارتار به حساسیت دیدار تیم‌های داماش گیلان و ملوان بندرانزلی اشاره کرد و گفت: این بازی جذابیت و حساسیت خاص خود را دارد و با توجه به اینکه دو تیم ملوان و داماش روی زمین بازی کرده و به دنبال فوتبال هستند، قطعا تماشاگران فردا جمعه یک بازی جذاب را از دو تیم شاهد خواهند بود.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه نمایندگان فوتبال گیلان در لیگ برتر یک بازی زیبا و تماشایی را به نمایش بگذارند، تاکید کرد: از تماشاگران تیم داماش گیلان می‌خواهم بدون توجه به حواشی تنها تیم مورد علاقه خود را تشویق کنند.

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان در خصوص اینکه تیمش با چند امتیاز در لیگ برتر ماندنی خواهد شد، اظهار داشت: ما بیشتر به فکر دستیابی به جایگاهی خوب در جدول رده بندی هستیم و به هیچ عنوان به سقوط و ایستادن در رده‌های پایین جدول فکر نمی‌کنیم.

تارتار با اشاره به شناخت خود از تیم ملوان بندرانزلی گفت: ملوان را به خوبی می شناسیم و آنالیز خوبی از این تیم داشته‌ایم. ملوان تیمی شناخته شده در فوتبال ایران است که در نیم فصل دوم لیگ برتر با هدایت مربی خوب خود فرهاد پورغلامی نتایجی مطلوب را کسب کرده است.

بازی تیم‌های داماش گیلان و ملوان بندرانزلی که دیداری معوقه از هفته بیست و هشتم لیگ برتر است از ساعت 16 فردا جمعه در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار خواهد شد.


تاریخ: 1391/1/3
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: