برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سکوت خبری رئال مادرید به رغم پیروزی پنج بر یک برابر رئال سوسیداد

تهران - مربیان و بازیکنان تیم فوتبال رئال مادرید به رغم پیروزی پنج بر یک برابر رئال سوسیداد در نشست خبری حاضر نشدند.

به گزارش سایت گل، رئال مادرید شنبه شب در دیداری تماشایی تیم ایالت باسک را با نتیجه پر گل پنج بر یک در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شکست داد.

گل های این دیدار را 'گونزالو هیگواین' ( دقیقه شش )،' کریستیانو رونالدو' ( دقایق 33 و 56 ) و 'کریم بنزما' ( دقایق 41 و 49) به ثمر رساندند.

نه تنها ' آیتور کارانکا' دستیار مورینیو که در غیاب سرمربی پرتغالی روی نیمکت رئال نشسته بود و هدایت این تیم را به عهده داشت در نشست خبری پس از بازی حاضر نشد بلکه هیچکدام از بازیکنان رئال مادرید هم در دسترس خبرنگاران نبودند.

با این پیروزی فاصله شش امتیازی رئال مادرید و بارسلونا در صدر جدول حفظ شد ولی به نظر می رسد که رئال مادرید همچنان از حادثه ای که در دیدار قبل برابر ویارئال رخ داد و به اخراج دو بازیکن و نیز محرومیت سرمربی این تیم انجامید آزرده است.

در شرایطی که په په و اوزیل محروم بودند، واران و کاکا جای آنها را در تیم گرفتند و هیگواین و بنزما نیز در خط حمله رئال مادرید قرار گرفتند.

1553

تاریخ: 1391/1/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: