برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با پیروزی در دربی ایتالیا ، فشار یووه بر میلان در سری آ افزایش یافت

تهران - تیم فوتبال یوونتوس با پیروزی دو بر صفر بر اینترمیلان رقیب سرسخت خود در دربی ایتالیا فشار بر آث میلان صدرنشین ' سری آ' را افزایش داد.

به گزارش ایرنا ، دو گل ' مارتین کاسرس ' و ' الساندرو دل پیه رو ' مهاجم کار کشته یووه در نیمه دوم ، تیم میزبان را در خانه اش در شهر تورین به پیروزی رساند ، این پیروزی در حالی به دست آمد که تیم میهمان در نیمه اول از دست بالا برخوردار بود.

یووه اکنون به فاصله چهار امتیازی خو با میلان را که روز شنبه رم را دو بر یک مغلوب کرده بود، حفظ کرد.

اما تحمل این شکست برای اینتر که در 10 دیدار گذشته اش در لیگ ایتالیا تنها یک پیروزی به دست آورده، به معنای قرار گرفتن در مکان هشتم جدول بود که هنوز سه امتیاز با گرفتن سهمیه لیگ اروپا فاصله دارد.

میلان اکنون با کسب 63 امتیاز از 29 بازی صدرنشین سری آ است و یووه با چهار امتیاز کمتر در مکان دوم قرار دارد.

در همین حال لاتزیو نیز پس از پیروزی یک بر صفر بر کالیاری 51 امتیازی شد و با صعود به مکان سوم ناپولی رقیب خود برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان را پشت سر گذاشت .

مترجمام ** 1403** 1917

تاریخ: 1391/1/6
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: