برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

لشگری با شکست قهرمان جهان، صاحب مدال طلا شد

تهران- احسان لشگری کشتی‌گیر وزن 84 کیلوگرم تیم کشتی آزاد کشورمان که توانسته بود در رقابت‌های گزینشی المپیک در شهر آستانه قزاقستان سهمیه حضور در المپیک لندن را کسب کند در دیدار فینال نیز با شکست حریف ازبکستانی قهرمان سال 2009 جهان به مدال طلا دست یافت.

به گزارش روز جمعه سایت فدراسیون کشتی،لشگری که در دور نخست مقابل ینگ وانگ از چین در دو تایم با نتایج 1- صفر و 1- 1 به پیروزی دست یافته بود در دور دوم به مصاف سیمون سیمونوف از قزاقستان رفت و در یک کشتی نفس گیر و در سه تایم و با نتایج صفر-1، 1- صفر و 1- صفر کلینچ این کشتی گیر را شکست داد.

وی در دور سوم و درمرحله نیمه نهایی یوسف عبدالسلام‌اف نایب قهرمان المپیک پکن از تاجیکستان را با نتایج 4- 3 و 2- صفر شکست داد و به دیدار نهایی راه یافت.

وی در در دیدار فینال با نتایج 1- 3 ، 1- صفر و 5- صفر زوربک سوخیف دارنده مدال طلا، نقره و برنز جهان از ازبکستان را شکست داد و با اقتدار صاحب مدال طلا شد.

گفتنی است، در تایم دوم کلینچ به نفع حریف ازبکستانی بود که لشگری به پیروزی رسید و در تایم سوم درحالی که لشگری 5 بر صفر از حریف جلو بود کشتی گیر ازبکستانی دیگر به مبارزه ادامه نداد.

مسابقات کشتی آزاد گزینشی المپیک لندن امروز در 6 وزن آزاد در شهر آستانه قزاقستان برگزار شد.رقابتهای وزن 120 کیلوگرم فردا انجام می شود.

**1440

تاریخ: 1391/1/11
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: