ابراهیمی: پرسپولیس توانایی شکست الغرافه را دارد
ناصر ابراهیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، افزود: پرسپولیس در گروه مرگ لیگ قهرمانان آسیا قرار گرفته اما با این وجود در این مسابقات بسیار خوب کار کرده است.
وی ادامه داد: پرسپولیس در لیگ برتر کشورمان اصلا خوب کار نکرده است اما نتایج این تیم در لیگ قهرمانان آسیا راضی کننده است.
مربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: اگر پرسپولیس مانند دو بازی گذشته خود عمل کند می تواند به آسانی الغرافه را شکست دهد.
وی تصریح کرد: حضور دروازه بان خارجی در بازی های آسیایی پرسپولیس بسیار به این تیم کمک کرده است.
وی اظهار داشت: با آمدن شیث رضایی و محمد نصرتی مشکلات خط دفاعی این تیم نیز برطرف شد و امیدوارم روند خوب خود را همچنان ادامه دهند.
مربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: مدافعان پرسپولیس باید در این دیدار به شدت از فرهاد مجیدی محافظت کنند زیرا این بازیکن به دلیل شکل جدایی اش از استقلال انگیزه بالایی در دیدار مقابل پرسپولیس دارد.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: دنیزلی و کی روش مربیان بزرگی هستند و انتقاد از این دو قابل توجیه نیست و فکر می کنم با تفکرات این مربی ترک، پرسپولیس شانس بالایی برای برد دارد.
9118**1440
















