برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نمی‌دانم داور چطور آن صحنه را خطا اعلام کرد

هافبک میلان از تصمیم داور هلندی برای اعلام پنالتی انتقاد کرد. به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام میلان در دیدار با بارسلونا ۳ بر یک شکست خورد ولی واکنش‌ها نسبت به پنالتی دوم این دیدار هم‌چنان ادامه دارد.
ماسیمو آمبروزینی در این مورد گفت: ما به هیچ وجه شروع خوبی نداشتیم و خیلی زود از حریف عقب افتادیم. پس از آن بود که جنگیدیم و به گل تساوی دست پیدا کردیم. در مورد پنالتی دوم بارسا نمی‌دانم چه بگویم زیرا نمی‌دانم که داور چطور خطا اعلام کرد. در کل بارسا بازی بهتری انجام داد. ما در نیمه دوم نمایش خوبی نداشتیم اما به نظر من در بسیاری از دقایق بازی جنگی برابر در زمین انجام گرفت.
آمبروزینی در مورد پنالتی دوم بارسلونا با عصبانیت گفت: در هر ضربه کرنری که زده می‌شود، اتفاقات این‌چنینی رخ می‌دهد ولی تصمیم‌گیری‌های هر کدام از داورها در این مورد متفاوت است. شما نمی‌توانید در این تصمیم‌ها شباهتی میان داوران پیدا کنید. یک داور باید شجاعت زیادی داشته باشد تا در چنین دیداری بتواند چنین تصمیم مهمی را بگیرد. در محوطه جریمه و در هنگام ضربه‌های ایستگاهی،‌ بازیکنان همواره پیراهن یکدیگر را می‌کشند. این یک امر عادی است.
وی در پایان گفت: ما می‌دانیم که بارسلونا قوی‌ترین تیم در دنیا است. ما این بازی را واگذار کردیم و از رسیدن به مرحله بعد باز ماندیم ولی این جام را بدون هیچ پشیمانی ترک می‌کنیم. در دو بازی رفت و برگشت تفاوت‌های زیادی بین ما و بارسا وجود داشت ولی نه به اندازه‌ای که تابلوی نتیجه نشان داد.
تاریخ: 1391/1/16
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: