بنا: انتظارات از کشتی فرنگی باید منطقی و براساس واقعیت ها باشد
به گزارش پنجشنبه ایرنا محمد بنا که به تازگی از رقابت های انتخابی المپیک در کشور قزاقستان به ایران بازگشته است درگفت و گو با سایت رسمی فدراسیون کشتی افزود:برخی فکر می کنند وقتی ما 2 سهمیه در رقابت های گزینشی المپیک قاره آسیا کسب کرده ایم به معنای شکست است که البته اینطور نیست.
وی افزود: این افراد انتظار دارند حمید سوریان پس از یک سال و نیم دوری از میادین کشتی بتواند همه حریفانش را شکست دهد درصورتیکه ما معتقدیم باید به وی فرصت داد تا به شرایط آرمانی برسد.
سرمربی تیم ملی کشتی کشورمان درادامه با اشاره به زمان باقی مانده تا بازی های المپیک تصریح کرد: روزهای حساس و سرنوشت سازی پیش روی ما است برهمین اساس درخواست دارم انتظارات کارشناسان از کشتی فرنگی بر اساس واقعیت های موجود باشد.
وی ادامه داد: سه سال است برای حضور در المپیک 2012 لندن تلاش می کنیم و هدف خود را بخوبی می شناسیم،در حال حاضر نیز با یک گروه همدل و همراه با برنامه به کار خود برای حضور در این رقابت ها ادامه می دهیم.
بنا با بیان اینکه 'برگزاری اردوها و سفرهای اخیر تیم ملی بسیاری از دغدغه های ما را کاسته است'، اظهارداشت: از مسوولان فدراسیون کشتی برای فراهم کردن این مهم تشکر می کنم همچنین معتقدم حضور رسول خادم مدیر تیمهای ملی و امور فنی و حسن رنگرز نایب رئیس فدراسیون باعث دلگرمی ما شده و از حمایت های این دو نیز قدردانی می کنم.
بنا در پاسخ به سووالی مبنی براینکه مسوولیت بخش فنی در تیم ملی فرنگی برعهده چه کسی است ، تاکید کرد:در امور فنی تیم ملی کشتی فرنگی اختیار تام دارم و کسی درامور فنی دخالتی ندارد.
براساس تصمیم کادر فنی تازه ترین اردوی تدارکاتی این تیم به منظور شرکت در رقابت های انتخابی بازی های المپیک برای کسب سهمیه اوزان 74 و 84 کیلوگرم درچین و فنلاند چهارشنبه درجزیره کیش برگزار می شود.
9144
















