دو دختر تیرانداز آذربایجان غربی به مسابقات جام جهانی اعزام می شوند
رحیم جوادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مهسا اروجی در اسلحه تپانچه بادی و خفیف و فاطمه غفارلو در اسلحه تفنگ بادی و خفیف، پس از گذراندن سه مرحله اردوی تدارکاتی به عضویت تیم ملی انتخاب شده و قرار است اردیبهشت ماه به این مسابقات اعزام شوند.
وی اظهار کرد:این دو ملی پوش در مسابقات آزاد کشور که هشتم فروردین ماه جاری در تهران برگزار شد با کسب مقام برتر این رقابتها به عضویت اصلی تیم ملی انتخاب شدند.
سرمربی تیم تیراندازی آذربایجان غربی گفت: مسابقات جام جهانی آلمان اردیبهشت ماه در شهر هانوفر آلمان برگزار می شود.
وی افزود: مرحله نهایی اردوی تیم ملی چند روز قبل از اعزام به مسابقات آلمان در تهران برگزار می شود.
جوادی گفت: تیم ملی تیراندازی دختران زیر نظر مربیان خارجی خود 'لازلو ساچ گوویچ' و خانم اگنس مجارستانی با کمک علیرضا اینانلو و احمد نجفی تمرینات آمادگی خود را انجام می دهد.
وی همچنین از دعوت سه تیرانداز دیگر آذربایجان غربی به اردوی تیم ملی خبر داد و افزود: سارینا قرابر، سولماز نقی لو و صابر پرستی نیز به اردوی تیم ملی دعوت شده اند.
وی افزود: این نفرات نیز هم اکنون در اردوی تیم ملی حضور دارند و زیر نظر مربیان به تمرینات خود ادامه می دهند.
7126/581
















