دنیزلی: فصل آینده به دنبال بازیکنان ایرانی خواهم بود
به گزارش روز شنبه ایرنا، مصطفی دنیزلی در جمع خبرنگاران افزود: تمام بازیکنان ما آماده هستند و به طور حتم از فردی که در زمین استفاده کنیم برای ما مفید خواهد بود.
وی ادامه داد: تیم ما برای بازی های لیگ انگیزه بسیار بالایی دارد زیرا می خواهیم در این مسابقات سهمیه سال آینده لیگ قهرمانان آسیا را بدست بیاوریم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تاکنون لیست خود را برای سال آینده اعلام نکرده اند و قصد دارم در دیدار های آینده بازیکنان خود را ارزیابی کنم.
وی تصریح کرد: بازیکنانی که در ذهن دارم ایرانی هستند و مطمئن باشید انتخاب های من برای فصل آینده خارجی نخواهند بود.
وی اظهار داشت: پرسپولیس از این پس هم در لیگ و هم در لیگ قهرمانان آسیا عملکرد خوبی خواهد داشت و موفقیت های ما را تنها در لیگ قهرمانان نخواهید دید.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای کسب سهمیه آسیایی در لیگ برتر به هواداران قولی نمی دهم اما برای رسیدن به این هدف هر کاری لازم باشد خواهم کرد.
دنیزلی خاطرنشان کرد: در بازی های اخیر از عملکرد تیم خود رضایت داشته ام و فکر می کنم بازیکنان ما در دیدار فردا بهتر از قبل هم کار خواهند کرد.
وی در خصوص مصدومان دیدار فردا گفت:تیم ما شرایط خوبی دارد وبا مصدومیت بازیکنان دچار مشکل نخواهد شد. مهدی مهدوی کیا و علیرضا محمد مصدومان ما هستند که امیدوارم سریعتر به جمع تیم بازگردند.
دنیزلی تصریح کرد: در لیگ حدود 10 امتیاز بسیار خوب را به ناحق از دست دادیم که اطمینان دارم اگر این اتفاق رخ نمی داد در حال حاضر برای مساله دیگری در لیگ تلاش می کردیم.
وی گفت: برای فصل آینده به دنبال بازیکنان خارجی نخواهم بود زیرا بازیکنانی که مد نظر قرار دادم بسیار گران هستند و بهتر است با این وجود به دنبال بازیکنان خوب ایرانی باشیم.
دنیزلی در پاسخ به خبرنگاری که از کاظمیان پرسید آیا قصد دارید در پایان دوران بازیگری به مربیگری بپردازید گفت: این سوال برای جواد کاظمیان زود است زیرا او زمان زیادی برای ادامه فوتبال خود دارد.
9118/1647
















