برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فینال بسکتبال غرب آسیا/سومین دوئل مهرام و الریاضی فردا برگزار می‎شود/ دیدار در شرایط مساوی

مرحله نهایی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‎های غرب آسیا روز دوشنبه با دیدار سوم تیم‎های مهرام ایران و الریاضی لبنان در تهران پیگیری می‎شود.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‎های مهرام ایران و الریاضی لبنان در حالی این دیدار را برگزار می‎کنند که هریک از دو دیدار گذشته مرحله نهایی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‌های غرب آسیا صاحب یک برد و یک باخت شدند.

دیدارهای اول و دوم مرحله نهایی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‌های غرب آسیا دوشنبه و سه شنبه هفته گذشته در بیروت لبنان برگزار شد که طی آن لبنانی‌ها در دیدار نخست صاحب پیروزی شدند اما نتیجه دیدار دوم را واگذار کردند. بنابراین دو تیم مهرام و الریاضی رقابت سوم با یکدیگر را در شرایط مساوی برگزار می‌کنند.

مرحله نهایی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‌های غرب آسیا به صورت 3 از 5 برگزار می‌شود. براین اساس نتیجه دیدار سوم تعیین کننده تیم قهرمان نخواهد بود مگر اینکه تیم برنده دیدار روز دوشنبه بتواند برتری خود را در دیدار چهارم که به فاصله یک روز بعد برگزار می‌شود نیز تکرار کند.

دیدارهای سوم و چهارم مرحله نهایی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‌های غرب آسیا روزهای دوشنبه و سه شنبه در تالار بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار می‌شود. دیدار پنجم - در صورت نیاز - نیز هفته آینده به میزبانی مهرام برگزار می‌شود.

مهرام و الریاضی در حالی در مرحله نهایی مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‌های غرب آسیا با هم رقابت می‌کنند که پیش از این با صعود به این مرحله سهمیه حضور در مسابقات باشگاه‌های آسیا را کسب کرده بودند. دهوک عراق نیز دیگر نماینده غرب آسیا در آسیاست.


تاریخ: 1391/1/19
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: